Δύο μέτρα και δύο σταθμά…Το βαθυσκάφος των πλουσίων και τα σαπιοκάραβα των απελπισμένων-Γράφει οΠαυλος Αλέπης

10ec471b7a33442291afd1f5b93822b9 620x350
Facebook
Twitter
LinkedIn
 Για το… υποβρύχιο τσέπης τεραστιο
δημοσιογραφικο ενδιαφέρον.!!!!
Και για ολων των ειδών Σελεμπριτις…..
Για πλέοντες, παραπλέοντες …την νοσηροτητα της Επικαιροτητας..
Για τον ΕΔΟΕΑΠ , ούτε κατά διάνοια αντιστοιχο ενδιαφερον….
Των οικιων ημών εμπιμπραμενων….ημεις παιανίζουμε..
Κυριες και κυριοι συναδελφοι……
Μολις μας απέρριψαν την υφισταμενη δευτεροβάθμια περιθαλψη μας τα γνωστα Νοσοκομεία. Το ΝΤΥΝΑΝ που τοτε περισώσαμε. Και το Μετροπολιταν που επίσης στηρίξαμε
Τωρα θα τα βάλουμε-ως είθισται- με την διοικηση, πως ταχα δεν τα καταφερε στην διαπραγματευση… Το οποιο κυρος , το απολεσθέν του επαγγέλματος δεν θα το θιξει κανεις…
Την κατρακύλα την αφήνουμε καιρό τωρα…
Παρατηρητές. Χάσκοντες. Άβουλοι…
Μυτη δεν άνοιξε επι της ουσιας , οταν αποκαλυφθήκαν τα φαντασματα αρθρογράφοι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ του Protagon…(Με απατη μετα φωτογραφίας απο Τραπεζα-λεει- εικονων) Αμασητο στο στομαχι προθύμων καθυστερημενων…(Ως προς τις εξελίξεις και οχι μονον !!!!)
Kαι οταν η προκλητικη απαντηση του …υπευθυνου συναδέλφου ηταν -ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ …Πρωτη φορά ακουτε για πλαστογραφία υπογραφης η πως την λετε ,Ψευδωνυμο ….
Κάποιοι δεν λενε να αντιληφθούνε, πως χωρις ΕΔΟΕΑΠ
ουτε ΕΣΗΕΑ, ουτε ΠΟΕΣΥ. ουτε καν στοιχειώδης συνδικαλισμος υπάρχει.
Θα μου πείτε ο συνδικαλισμος θα υπερασπισθεί την ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ δεοντολογια;;; Ελα τωρα…
Οχι …βεβαια, ΟΧΙ ΠΙΑ, αφου αυτή ειναι τοσο βαριά ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΤΩΜΕΝΗ και δεν εχει που να σπεύσει….. πρωτοβάθμια η δευτεροβαθμια…
Απο ποιους αραγε ζητησαμε να την προστατεύσουν;;;
Προσκυνημένοι και απροσκύνητοι ,αργυρώνητοι και ιδεολόγοι
δεν βρέχει μας φτύνουν…
Και φταιει, που δινει δικαιώματα , η χαμένη μας ,Επαγγελματική περηφάνεια.. Η παραχωρηθεισα δύναμη της αληθινής ενημέρωσης με αντικαταβολή χαβιαριού η φακής, ανα περιπτωση…
Εκχωρηθεισα η οποια δύναμη … Νερωμένο το κρασι της υπεράσπισης των κοινωνικών ομαδων…
Δεν βρεχει μας φτύνουν …τωρα.
Οπως μας φτύνουν και μας περιγελούν οι Κυβερνώντες, το πολιτικο μας προσωπικο, ακόμα και οι διαγραφέντες μας .(κυρίως αυτοι ) τωρα και οι διοικήσεις των ιδιοκτητων Θεραπευτηρίων … (Να μην λησμονήσουμε να εξάρουμε προσεχώς , τις υπηρεσίες τους….)
Στα ηδη διαλυμένα επιβαρυμμένα, λοιπόν Δημόσια Νοσοκομεια ας στραφούμε υποταγμένοι στις επιλογες μας ,στην κακη μας τυχη, , ισως και μετανοιωμένοι που ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ βολευτήκαμε και δεν πολεμησαμε-οπως κάποτε- για την ισχυρη τους παρουσία. Και αποτελεσματικότητα των Δημοσιων Νοσοκομείων .!!
Το μεγάλο κοινο , που περίμενε να μας δει μαχόμενους , δεν μας ειδε δεκαετίες και μπορεί να μην πιεί μελι, αντιλαμβανόμενο πως επεσε το δικο τους τελευταίο οχυρο, μια μικρη αίσθηση δικαιοσύνης ομως θα την εχει….Θα την νιώθει..
Και θα την εχει , οσο η Δημοσιογραφία στον τοπο μας δεν επιτελεί σωστά, τον ρολο που της πρέπει Και θα ηττάται κοινωνικά..
Η νεα ήττα που έρχεται , ισως αποδειχθεί χρησιμότερη τουτης…
Και ισως πληξει ΚΑΙ τους αφεντικογραφους οχι μόνο τους απλούς δημοσιογραφους…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.