Νέα Φιλαδέλφεια:Σοβαρά επεισόδια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μαχαίρωσαν οπαδούς της ΑΕΚ

Capture 1 2
Facebook
Twitter
LinkedIn

 Νέα Φιλαδέλφεια επεισόδια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ .Μαχαιρώματα ξυλοδαρμοί βόμβες μολότοφ,7 τραυματίες με εναν έλληνα φίλαθλο σε κρίσιμη κατάσταση που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυορός Σταυρός.

Οι Κροάτες οπαδοί που όπως φαίνεται ήρθαν οργανωμένοι 200 περίπου άτομα, επιτέθηκαν σε όσους βρίσκονταν στην πλατεία έξω από το γήπεδο, λίγες ώρες πριν τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 83 προσαγωγές, κατά κύριο λόγο οπαδών της Ντιναμό, καθώς και χούλιγκαν του ΠΑΟ, που φέρεται να συμμετείχαν στα επεισόδια μαζί με τους Κροάτες, εναντίον των οπαδών της ΑΕΚ.

Οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προξένησαν ζημιές στον ατσάλινο αετό που βρίσκεται έξω από το γήπεδο, ενώ επιχείρησαν να μπουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μέγα ζήτημα προκύπτει δε από το γεγονός ότι οι 200 οπαδοί της Ντιναμό κατάφεραν να φτάσουν από την Κροατία μέχρι την Φιλαδέλφεια χωρίς να συναντήσουν εμπόδια παρά την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων από την Κροατία που επέβαλε η UEFA, ενοψει του σημερινού αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.