Αστοχίες και Απιστοι Θωμάδες…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Του Θέμη Δημητρακόπουλου,συγγραφέα,πολιτικού επιστήμονα.
Δύο παρατηρήσεις και κλείνω με τη χτεσινή προβοκάτσια κατά της Δημοκρατίας από τον ελεεινό Τζήμερο. 1.Η μη υποβολή μήνυσης από την παθούσα για βιαιοπραγία και σκοπούμενη σωματική βλάβη, και μάλιστα με τη διαδικασία του αυτόφωρου, είναι λάθος.
Δεν συνιστά πολιτική δίωξη η μήνυση εναντίον κάποιου που προβαίνει σε παράνομες πράξεις χωρίς κανένα πολιτικό περιεχόμενο – κι ας ισχυρίζεται τις γνωστές παπαριές περί παράνομης αφισοκόλλησης ο Τζήμερος.

Η αυτοδικία δεν χωρά στη δημοκρατία.

2. Όταν όλοι οι παρευρισκόμενοι, ανεξαρτήτως πολιτικής παράταξης, ακόμη και περιφερειακός σύμβουλος της ΝΔ, βεβαιώνουν δημόσια το συμβάν της απρόκλητης χειροδικίας κατά της Αλ. Μπαλού, η μη ύπαρξη βίντεο (γιατί άραγε έπρεπε η κάμερα να είναι στραμμένη τη συγκεκριμένη στιγμή στο συγκεκριμένο σημείο;) δεν αποτελεί άλλοθι για όσους και όσες επιχειρούν να κρατήσουν αποστάσεις, αμφισβητώντας αυτό που βεβαιώνουν όλοι οι αυτόπτες και βέβαια η ανακοίνωση της Δούρου και του ΚΚΕ (το ΚΚΕ δεν παίζει ποτέ με αυτά τα πράγματα).

Αλίμονο αν φτάσουμε στο σημείο να αμφισβητούμε το ανθρώπινο βλέμμα των πολλών που είδαν το ίδιο ακριβώς και να ζητάμε την απόδειξη στο ψυχρό, αδιάφορο βλέμμα μιας βιντεοκάμερας.

Ευτυχώς, ισχύει ακόμη το ”πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος”.
Και όλοι /όλες κρινόμαστε και με βάση την κρίση μας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.