Ξυλοκόπησε τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο- γνωστός εφοπλιστής-μέσα στο γήπεδο

Papax
Facebook
Twitter
LinkedIn

Δεύτερο χτύπημα εναντίον δημοσιογράφων! Πριν λίγες ημέρες χτύπησαν τον Βαξεβάνη , χθες τον Γιώργο Παπαχρήστο.

Επίθεση, συνοδευόμενη από ακραίες απειλές κατά της ζωής και της  σωματικής του ακεραιότητας, σε βάρος του Συμβούλου Έκδοσης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, Γιώργου Παπαχρήστου, Η επίθεση έγινε απο γνωστό εφοπλιστή στο ΟΑΚΑ κατά την ανάπαυλα του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός – Μπράγκα, και έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών, προκαλώντας τους αλγεινές εντυπώσεις.

Καταδίκασαν την επίθεση κυβέρνηση και αντιπολίτευση

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε χθες ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, επειδή ο δράστης είχε ενοχληθεί από την δημοσιογραφική του δουλειά.

«Η Δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση και θα αποφανθεί. Η ελευθερία του Τύπου αποτελεί βασική αρχή της Δημοκρατίας μας και τραμπούκικες ενέργειες δεν χωρούν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ανακοίνωση για την επίθεση εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Απερίφραστη η καταδίκη μας στην τραμπούκικη επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Οι επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων στρέφονται εναντίον της ελευθερίας του Τύπου, εναντίον της ίδιας της Δημοκρατίας. Και το πολιτικό σύστημα της χώρας οφείλει σταθερά και πάντα να βρίσκεται απέναντι σε αυτές.

Δυστυχώς, για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν ισχύει το ίδιο για όλες τις περιπτώσεις βίας εναντίον δημοσιογράφων» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γλαβίνας, τόνισε ότι καταδικάζουμε με απόλυτο τρόπο την άγρια επίθεση, που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα χθες το βράδυ με συνέπεια τον τραυματισμό και τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.

«Η ελευθερία της γνώμης και η ελευθερία του τύπου αποτελούν πυλώνες της δημοκρατίας μας και οφείλουμε να τις προστατεύουμε με κάθε τρόπο.

Τέτοιου είδους αποτρόπαιες πράξεις μας βρίσκουν σταθερά απέναντι και υπενθυμίζουν το καθήκον όλων μας να προστατεύουμε με κάθε τρόπο τη δημοκρατία και τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.