Μυστήριο και ερωτηματικά για το δυστύχημα στη Λιβύη της ελληνικής αποστολής

F6oizqqwuaay3f9 1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Με C 130  μετφέρθηκαν απο τη Λιβύη, σήμερα  στις 7 το πρωϊ   οι τραυματίες  της  ελληνικής αποστολής .Με το   τετρακινητήριο μεταγωγικό αεροσκάφος  ΄΄επέστρεψαν” στην πατρίδα  οι δύο νοσηλεύτριες και ο υπαξιωματικός των ειδικών δυνάμεων,που σκοτώθηκαν ενω ήθελαν να προσφέρουν βοήθεια στους πλημμυροπαθείς.

Γιοι του προέδρου ελληνικής κοινότητας Βεγγάζης οι διερμηνείς  που σκοτώθηκαν μαζί με τις νοσηλεύτριες μας και τον υπαξιωματικό του στρατού μας.

Το λεωφορείο με τους Έλληνες στρατιωτικούς ήταν μέρος μικρής φάλαγγας με ένα τζιπ να προπορεύεται και ένα να ακολουθεί το πούλμαν με τους 19 επιβάτες.

Άγνωστο, παραμένει, ωστόσο, πώς κατάφερε και έσπασε τον σχηματισμό ο οδηγός του φορτηγου.

Σε εκπομπή του ΣΚΑΙ ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος κ  Παύλος  :Μαρινάκης ανέφερε οτι

«Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα τρομερό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να το πούμε εμείς με βεβαιότητα.

 Και συμπλήρωσε  «  Αυτό το οποίο μας λέει το υπουργείο Άμυνας είναι ότι υπήρχε αυτή η ενημέρωση αρχικά από το κράτος της Λιβύης. Δεν υπήρχε η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας λόγω της κατάστασης που επικρατεί εκεί. Και επειδή δεν κινείται με δημοσιογραφικούς χρόνους ή όρους, όπως αντιλαμβάνεστε, η υπηρεσιακή ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ και από το υπουργείο Άμυνας, υπήρχε η αντίστοιχη ενημέρωση που λάμβανε από τις κρατικές αρχές. Οι άνθρωποι αυτοί κάνουν το καθήκον τους σε πολύ δύσκολες συνθήκες».

//

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.