Αρρυθμίες στο ΣΥΡΙΖΑ -Διαγραφές και αντιδράσεις!

Ddfb5f91dc22492283c374b4186b50f6
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε διαγραφή Βίτσα, Σκουρλέτη και Φίλη παρέπεμψε αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Στέφανος Κασσελάκης. Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγόρησε τα τρία στελέχη ότι «εμφανίστηκαν στην τηλεόραση για να αντιπολιτευτούν το ίδιο τους το κόμμα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο μήνυμά του εξηγεί γιατί διαγράφει τον Νίκο Φίλη, τον Πάνο Σκουρλέτη και τον Δημήτρη Βίτσα, τρία κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και λέει χαρακτηριστικά πως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και πως έχει πάρει σαφή εντολή από τα μέλη του κόμματος. Μάλιστα όπως τόνισε «ο ελιτισμός φεύγει και θα πάρετε τη δύναμη στα χέρια σας».

Δηλώσεις των διαφραφέντων στελεχών 

«Μην δίνετε σημασία, δεν αξίζει τον κόπο. Η αριστερά θα συνεχίσει με ή χωρίς αυτούς/ες…» δήλωσε ο Δημήτρης Βίτσας με ανάρτησή του στα social media.

ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στο Kontra Channel

«Οι διαδικασίες είναι προβλεπόμενες στο καταστατικό. Φαντάζομαι ότι αυτή είναι μία πρόταση προς την επιτροπή δεοντολογίας, που έχει δικαίωμα ο πρόεδρος να κάνει. Αλλά, να σας πω την αλήθεια παρακολουθώντας τη σημερινή αντίδραση, αλλά και την τοποθέτηση το τελευταίο διάστημα, ειλικρινά λυπάμαι. Λυπάμαι, γιατί αυτός ο χώρος απαξιώνεται και φοβάμαι ότι τελικά κινδυνεύει από την απαξίωση και τη γελοιοποίηση. Ίσως δεν έχει καταλάβει ο κύριος Κασσελάκης ποια ήταν η εντολή που του έδωσαν αυτοί που τον εκλέξανε».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.