Αμβούργο :Σε εξέλιξη το θρίλερ της απαγωγής στο αεροδρόμιο

Aerodromio 5
Facebook
Twitter
LinkedIn

Στο αεροδρόμιο του Αμβούργου,  ένοπλος έσπασε την μπάρα στην πύλη και πέρασε στην πίστα, πυροβολώντας στον αέρα και πετώντας δύο μολότοφ. Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, είναι ένας 35χρονος με καταγωγή από την Τουρκία. Στο αυτοκίνητο κρατάει όμηρο την 4χρονη κόρη του.

 Φέρεται να είχε διαμάχη με τη μητέρα του παιδιού σχετικά με την επιμέλεια. H Bild αναφέρει ότι ο άνδρας θέλει να ταξιδέψει μαζί με το παιδί του  στην Τουρκία με αεροπλάνο.Η μητέρα είχε τηλεφωνήσει νωρίτερα στην αστυνομία, καταγγέλλοντας απαγωγή του παιδιού.

Όπως αναφέρει η Bild, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και μετά τις 07:00 το πρωί ( Κυριακή )ενώ το αεροδρόμιο έχει εκκενωθεί πλήρως. Επηρεάστηκαν περίπου 3.200 επιβάτες από το περιστατικό ενώ η εναέρια κυκλοφορία διακόπηκε εντελώς.

 

 

ς στον αέρα και πετώντας δύο μολότοφ.

Ο ένοπλος ακινητοποίησε το όχημα κοντά σε αεροσκάφος των τουρκικών αερογραμμών (THY). Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κρατά όμηρο στο αυτοκίνητο την 4χρονη κόρη του. Η μητέρα είχε τηλεφωνήσει νωρίτερα στην αστυνομία, καταγγέλλοντας απαγωγή του παιδιού.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.