Η νέα εβδομάδα ξεκινάει με κρύο βροχές και παροδικές καταιγίδες

Vroxi main
Facebook
Twitter
LinkedIn

Το κύριο χαρακτηριστικό της αλλαγής του καιρού θα είναι η αισθητή μείωση της θερμοκρασίας (4 με 6 βαθμούς κελσίου) ενώ θα σημειωθούν  βροχές και καταιγίδες σε πολλά τμήματα της Ελλάδας.

Από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-12-2023) έως και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) ισχυρές καταιγίδες  θα σημειωθούν  στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (περιοχή Λήμνου – Σαμοθράκης).

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Το βράδυ θα εξασθενήσουν και στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μέχρι και τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρα το απόγευμα στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά έως 5 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν στα ανατολικά στα 5 με 6 μποφόρ.

 

Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.