Δυσκολο να χορτάσει ο αχόρταγος…Του Παύλου Αλέπη

428387138 1841413139632295 4422239657219274112 n
Facebook
Twitter
LinkedIn
Ε λοιπόν ουδέν καινόν υπό τον Ηλιο. Και πως να κρυφθεί η απληστία, η συμπαιγνία και ο άκρατος καπιταλισμος των επενδυτικών ομάδων ,στις μεταβατικές μας ημέρες.
Η μετάβαση λεει δύσκολη.
Δυσκολο να χορτάσει ο αχόρταγος.
Γιατι δύσκολη η μετάβαση ;
Αφου τα θέλουν ολα δικά τους…. Γιατι απλα ο νεοέλληνας καταπινει το σανο του , εθελοντικά και σηκώνει βαρη και δεν κλατάρει, που ελεγε ο αείμνηστος Μποστ για τα ελαστικά PIRELLI /το μακρινο 60…
Το ξεκίνησε το ολο θέμα, ο π Πρυτανης Ν Μαρκάτος ως αποκάλυψη του απληστου headg FUND CVC Capital Partenrs.
Που βλεπει Ελντοράντο κοίτασμα την ημετέρα Μπανανια.
Και αφου απέκτησε η CVC τα ιδιωτικα Νοσοκομεία της Ελλαδας (6 στον αριθμο ) ΥΓΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΛΗΤΩ κτλ κτλ και το 10% της ΔΕΗ…και νοσοκομεία στην Κυπρο, και αλλα πολλα, θελει να απλώσει το χερακι και ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
Και το κανει σεμνά…..ως φαινεται..(!)
Σου λεει αυτοι οι μεγαλοπιασμένοι ονειρεύονται Κολουμπια, Χαρβαρντ και Σορβονες….Δεν ξεκινάω εγω την μελλοντικη στελέχωση των νοσοκομείων μου με συνδυασμένες κινησεις σε Αθηνα και Λευκωσια. Δικοι μου γιατροί οπως τους θελω, καθετες μονάδες ,χωρις… .εργασιακους εκβιασμούς και ταχα ελευθερίες. !!!
Απλα μονοπωλιακά πραγματα . Σύγχρονα και με ωραιες βιτρινες….
Η…κολεγιά , εχει ξεκινήσει απο καιρο με το Μητσοτακεικο, αφου προσεληφθει ατο το λογω fund η μια θυγατέρα του Πρωθυπουργού αλλα αυτό ειναι για τις πισω σελιδες της συμφωνιας.
Στις μπροστινές σελιδες, ειναι η καλυμμένη εξηγηση για το πως πορευόμαστε στην ΥΓΕΙΑ , με τις αλχημείες του Αδωνη(που δεν μπαίνει σε σακο) με τα απογευματινά ιατρεια .
Ο μεγας μανατζερ ,Υπουργαρα θα στέλνει οσους επείγονται να χειρουργηθουν στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ και με τα λεφτα του….Ταμειου θα πληρώνουμε τους δημοσιους χειρουργους εξτρα εμεις, ωστε να μην χρειασθεί να διορίσει νεους παρα τα κενα…. Κινητρο και για τους χειρουργούς …..
Τις εμμονες εναντίον του καθε τι ΔΗΜΟΣΙΟΥ θα τις πληρωνουν δυνάμενοι και μη και θα σπουδάζουμε με διδκτρα και τους γιατρους που θα χρειαζονται….στην CVC στο μεταξυ,
Ποιο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ;;;;; Ποια ηθη ποιοι Καιροι ;;; Που μαθαμε Λατινιστι να ερμηνεύουμε το TEMPORA O MORES απ τον λογο του Κικερωνα…( Αυτο το ‘βαλα για να την σπασω στον Ελληνομαθή Άδωνη)
Η επενδυτικη CVC παντως μάθαμε οτι ειναι η ενδιαφερομένη να ιδρυσει Ιατρική Σχολη εν Αθήναις, μεσω Κυπριακου Πανεπιστημίου .
Αλλα ολα πρέπει να γίνουν γλυκα, απαλά, ελαφρως παραπλανητικά και καθολου με προμετωπίδα ΙΔΙΩΤΙΚΑ…
Θα ειναι ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΑ, ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ σε στιγμάς μεγαλοσύνης και μεγαθυμιας του Καπιταλισμού, που οπως γνωρίζετε μονο να προφέρει γνωριζει..
Τι να λεμε τώρα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.