Τέμπη: Πολιτικό Προσωπικό με θράσος! -Γράφει ο Παύλος Αλέπης

Tempi greece dystyhima agnooymenoi
Facebook
Twitter
LinkedIn
Δεν πειράζει που η χώρα δεν  έχει ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥΣ, Γράφει 
Pavlos1 (1)Γράφει ο Παύλος Αλέπης
Εκείνο που πειράζει είναι πως δεν έχει παρά ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ .
Γιατί είναι θράσος και ευθέως συμπεριληπτικά όλο το τμήμα του πολιτικού μας κόσμου που ‘ρχεται σε αντιπαράθεση με το αίσθημα οργής, πόνου , θρήνου ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ (ως φαίνεται) για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.
Οι χειρισμοί, οι επιλογές, οι συμπεριφορές της κοινοβουλευτικής ομάδας διερεύνησης του θέματος προκαλούν.
Περιφρονούν-η μοιάζει να περιφρονούν -την ουσία…
Πολιτικες καντρίλιες ανεπίτρεπτες.
Οι 57 νεκροί δεν πέθαναν για την Ελλάδα η Ελλάδα τους πέθανε και αν κρίνουμε απ τα αντιπροσωπευτικά πορίσματα των εκπροσώπων μας, όλοι φταίνε εκτός απ τους Πολιτικούς….
Εχουμε και ανικανότητα και συγκάλυψη και καταφανή δυσαρμονία με τον Λαό…ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ (Εξαιρούνται οι καθυστερημένοι ολων των κατηγοριών,)
Η Κυβέρνηση βγάζει πλειοψηφική γλώσσα με το 41 % -οχι σαν εκεινη των ROLLING STONES -αλλα κοινωνικά πρόστυχη και προκλητική. (Ενδεχομένως να την ανακαλέσει την απόφαση της αυτη, στην μνημη της , με την…. πολιτικά της πτώση…)Και τότε άντε να βρεις τον Πρόεδρο Τασούλα, η τον…Πρόεδρο Μαρκόπουλο….
Οσο για το σύνολο της αντιπολίτευσης ειναι να κουνάς το κεφάλι σου, όταν ούτε να συνεννοηθεί και να ομονοήσει επ αυτού, ΚΑΙ δεν μπορεί, ούτε να ορθώσει ανάστημα.
Δεν της φταίει το επικοινωνιακό τοιχος…Της φταίει κατι βαθύτερο απ τις ιδεολογικές διαφορες. Η αίσθηση παραίτησης απ΄ το αίσθημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ . ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΑΞΙΑ….που ποιος την ψάχνει σήμερα;;
Αρα εκ του αποτελέσματος και της υπάρχουσας εικόνας, εύκολα βλέπει κανείς, οχι την αναποτελεσματικότητα της λογικής , οχι την απόσταση απ τον ΠΟΛΙΤΗ αλλα την ερμηνεία της κοροιδίας ,την ουσία της υποκρισίας.
Πολλά ερμηνεύονται λοιπόν ,για την δημοκρατική μας πορεία και υπόσταση, τόσα πολλά , που δεν αρκεί διολου το τσουβάλιασμα και το συμπέρασμα ΜΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ…
Απο κοντά και η γενικευμένη παραδοχή πως ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο ΛΑΟΣ ….
Μετάθεση ευθυνών κλασσική . Πάντα κάποιος ΑΛΛΟΣ φταίει.
Γιατί δεν θέλει πολύ μυαλό να αντικρούσεις σήμερα , το πασίγνωστο Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ. !!!!
Απο που να περιμένει λυση ο Λαος, απ τον νομοθέτη που ορισε στους δικαστικούς λειτουργούς, ΑΜΕΛΗΤΙ να επιστρέφουν στην ΒΟΥΛΗ κάθε στοιχείο κρίσης αν συναντούν ευθύνες η εμπλοκή για ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ;;;
Ελάτε να παρατηρήσουμε λοιπόν πως πλέκεται και πως αντιμετωπίζεται το κουβαρι !!!
Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.
Σοβαρά;;;
Τότε αυτό που ζούμε ;;;; τι είναι;; κατατάσσεται στα αδιέξοδα;;;

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.