Οργή έχει προκαλέσει η εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση του κατηγορουμένου για βιασμό Μίχα

[355994] ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΦΙΚΙΝΓΚ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/eurokinissi)
Συγκέντρωση διαμαρτυρία για την υπόθεση παιδοβιασμού και trafficking στα Σεπόλια, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σάλο έχει προκαλέσει η εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

 Στα Σεπόλια πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της  πρότασης της εισαγγελέως  για τον Μίχο για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης

Τεράστιο κύμα αγανάκτησης και στα social media με τους χρήστες να καταφέρονται κατά της Δικαιοσύνης και ειδικότερα κατά της εισαγγελέως που πρότεινε την απαλλακτική πρόταση για τον Ηλία Μίχο για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Μάλιστα ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης στον Κολωνό, μιλώντας στο Live News χαρακτήρισε την εισαγγελική πρόταση «απαράδεκτη» και πως «δεν θα σταθεί στο δικαστήριο».

  Η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου, Ηλία Μίχου, για το αδίκημα της μαστροπείας και του βιασμού, ενώ πρότεινε να κριθεί ένοχη για όλα τα αδικήματα που κατηγορείται η μητέρα της 12χρονης.

«Η κα εισαγγελέας όχι μας αιφνιδίασε απλά, είναι μια εισαγγελική πρόταση απαράδεκτη», λέει, μιλώντας στο Live News ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

«Ανέφερε ότι δέχεται πράγματι αυτά που είπε η 12χρονη και ξαφνικά αφού τα δέχεται έχουμε απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τον πρώτο κατηγορούμενο για τον βιασμό. Άρα πως τα δέχεται όταν η ίδια η ανήλικη είπε ότι τη βίαζε και μάλιστα με περιγραφή που έκανε;».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.