Mπορει στο Εφετείο να σωθεί -απ την φωτιά στην Δικαιοσύνη,- ένα μέρος απ το κύρος της…Γράφει ο Παύλος Αλέπης

Matitrgd003
Facebook
Twitter
LinkedIn

Γράφει ο Παύλος Αλέπης

Mπορει στο Εφετείο να σωθεί-απ την φωτιά στην Δικαιοσύνη,- ένα μέρος απ΄ το κύρος της…
Μπορεί.
Ομως όση ποσότητα ….. νερού κι αν πέσει δεν ξεπλένεται η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση ουσιαστικής στρέβλωσης των δικαστών. Η χώρα της ατιμωρησίας δεν είναι άλλη.
Η κοινή  γνώμη , ενίοτε λαθεύει αλλά την δικαιώνουν τώρα, οι συνειρμοί πως έρχεται (σχετικά συντομα) η υπόθεση ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ .
Και φοβαται και ΟΡΓΙΖΕΤΑΙ περισσότερο .
Πως μπορει δικαστες να αγνοούν επιδεικτικά ενα απ τα πρωτα μαθήματα των φοιτητων της Νομικης Σχολης;; ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ….Δηλαδη να κανουν τον επομενο παραβατικο ανθρωπο ,να το σκεφθει διπλα…
Τωρα, τι να σκεφθεί;;;;
Το χαδι της τιμωριας;;; Ηδη αρχισαν οι….υπολογισμοί 38.οοο ευρω για καθε απανθρακωμένο συμπολιτη μας….Τραγωδία δε να ΜΗΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ…..
Αν οι θεσμοι μιας Χωρας που περνα απανωτές κρισεις , ΔΕΝ μπορουν να σταθούν στο υψος των περιστάσεων, η κατάρρευση ειναι εξασφαλισμένη.
Η εικόνα της ολισθηρής πολιτικης, ο δημόσιος λογος, οι συμπεριφορές αυθαιρεσιας ,τα απελευθερωμένα ενστικτα και οι διαρκεις παραβιάσεις της λογικης, εξαγριωνουν…
Η Κοινωνική ζωη δεν ειναι μόνο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΓΟΛΓΟΘΑΣ…
Τωρα μόλις πιστευω, οι πολίτες, αρχιζουν να καταλαβαίνουν πως το πολιτικο παίγνιο και η χειραγωγηση, οδηγουν την ποιότητα της ζωης με φτηνια….αφόρητη.
Μικρα και μεγάλα, σε εναν συνδυασμό που ποναει….
Τα θέματα ηθικης παρουσιάζονται ως…. ντεμοντέ , ξεπερασμένα και δευτερεύοντα. Παρακμη με μια πικρη λεξη…..
Οι δημοσκόποι τα…… αξιολογουν (και το τονίζουν) πολυ πιο κατω απ την…ακριβεια των τροφιμων, των καυσίμων και των αγαθών….
ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΘΟΙ ;;; Και ποια τα κατα κυριολεξία αγαθά ;;;

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.