Πέθανε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η υπηρέτρια της καρδιάς μας

Despoina stilianopoulou
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου γεννήθηκε το 1932 και η καταγωγή της ήταν από τη Μεσσήνη.

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών η σπουδαία ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Πάντα στις συνεντεύξεις της έλεγε ότι η ίδια επέλεγε το ρόλο της υπηρέτριας, τον προτιμούσε από τους σέξι ρόλους που τις πρότειναν οι παραγωγοί κατά καιρούς.

Μάλιστα το 1968 ονομάστηκε έτος Δέσποινας Στυλιανοπούλου, καθώς ήταν η μόνη ηθοποιός που είχε παίξει μέσα σε ένα χρόνο, σε πάνω από  15 ταινίες.

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου γεννήθηκε το 1932 και η καταγωγή της ήταν από τη Μεσσήνη.

Σπούδασε φωνητική στο Ελληνικό Ωδείο και θέατρο στη Δραματική Σχολή Δημήτρη Ροντήρη το 1959.

Πρωτοεμφανίστηκε με το Πειραϊκό Θέατρο του Δημήτρη Ροντήνη στην τραγωδία «Ηλέκτρα» το 1959, ενώ παράλληλα φοιτούσε στη Νομική Σχολή Αθηνών.

Το 1960 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο στην ταινία της Έλλης Νεζερίτη «Ο ξένος της νύχτας» και έκτοτε καθιερώθηκε σε κωμικούς ρόλους. Για πολλά χρόνια υπήρξε θιασάρχης στο θέατρο Αυλαία του Πειραιά.

Η αγαπημένη ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό με την θλιβερή είδηση του θανάτου της να κάνει γνωστή η ανιψιά της, Άννα Στυλιανοπούλου.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η ανιψιά της Άννα Στυλιανοπούλου. 

«Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι έφυγε γαλήνια από τη ζωή η πολυαγαπημένη μας αδελφή, θεία και γιαγιά Δέσποινα Στυλιανοπούπου, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της, που ήταν στο πλευρό της. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας, θα μας λείψεις πολύ», έγραψε στο instagram.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.