Θεσσαλονίκη: ”Ανθρώπινο” τέρας έκοψε με αιχμηρό αντικείμενο τα πόδια μιας γατούλας

Fotojet 28 1 (1)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ζουν αναμεσά μας .!Δολοφόνοι, βιαστές, παιδεραστές ,εμπρηστές κτηνοβάτες που διασκεδάζουν  βασανίζοντας και ακρωτηριάζοντας γατούλες και σκυλάκια. Η Πολιτεία έχει στη φαρέτρα της αυστηρούς Νόμους που καταδικάζουν τις ενέργειες αυτών των ”ανθρώπων΄΄;;;Ναί! Ισως… Αλλά!

Αν οι νομοθέτες έριχναν το βάρος τους στην Παιδεία ,ίσως η πορεία σε τούτο τον τόπο να ήταν διαφορετική…

Ενας  γατούλης μαρτύρησε στα χέρια -κάποιου- …Αφού  δελέασε το έρημο το ζ’ώο ποιος ξέρει; με λίγο νερό η τροφή ,του έκοψε τα ποδαράκια του με αιχμηρό αντικείμενο. Και όπως πληροφορηθήκαμε απο το in.gr

Δικογραφία κατά αγνώστων θα σχηματιστεί μετά τη μήνυση που κατατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης από εκπρόσωπο φιλοζωικής για τη βάναυση κακοποίηση του γάτου που βρέθηκε με ακρωτηριασμένα τα τρία του ποδαράκια ,πράξη που έγινε από ανθρώπινο χέρι.

Και εδώ  μπαίνει το θέμα της συνενοχής. Για χρόνια η σιωπηλή συνενοχή όλων μας στη δολοφονία αυτού του τόπου. Στη δολοφονία της ψυχής του! Αλήθεια πως αλλάξαμε έτσι; Πως απομονωθήκαμε ,Πως το Εμείς έγινε Εγώ, Που πήγε η ανθρωπιά μας και εκείνο το ενδιαφέρον για τον διπλανό μας; Κοινωνία ασφυξίας!

Πως γίναμε υποτακτικοί ,  δια τηλεοράσεως ,μιας ζωής που δεν μας αξίζει…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.