Εφημερίδα ΑΥΓΗ …Ετσι ήρθαν τα πράγματα μα έτσι δεν θα πάνε!

Tsekeris anartisi
Facebook
Twitter
LinkedIn

Και Οχι δεν θα πάει έτσι. Δεν μπορεί να κλείσει κανείς την πόρτα στην Ιστορία. Εστω και αν δεν την ξέρεις ,την ιστορία της και τους αγώνες της ,τρέξε να βρείς τα χειρόγραφα του Βάρναλη του Βουρνά που με τις λέξεις τους στήριξαν και έγιναν η φωνή των φοιτητών των εργατών ολης της Ελλάδας. Και τούτοι οι σημερινοί δημοσιογράφοι  της ΑΥΓΗΣ κράτησαν τα οσια και τα ιερά αυτής της πανανθρώπινης ιδέας της Αριστεράς….

«Ξαφνικό θάνατο» χαρακτηρίζουν οι εργαζόμενοι της «Αυγής» την απόφαση να κλείσει το ημερήσιο φύλλο της εφημερίδας –και μάλιστα άμεσα- ενώ ζητούν να καταβληθούν τα δεδουλευμένα και να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας.

Σε ανακοίνωσή τους λένε ότι «η μόνη άλλη περίοδος που δεν κυκλοφορούσε το φύλλο ήταν στη χούντα» και επισημαίνουν ότι η ενημέρωση των εργαζομένων έγινε από εκπρόσωπο της διοίκησης «χωρίς οικονομικό απολογισμό, παρουσίαση στοιχείων, σχεδιασμός ή σχέδιο βιωσιμότητας».

«Η απόφαση του κλεισίματος, δηλαδή η απόφαση να μην παρεμβαίνει καθημερινά δημοσιογραφικά η φωνή της Αριστεράς είναι πολιτική. Η ΑΥΓΗ είχε πάντα οικονομικά προβλήματα και πάντα επιβίωνε. Η πολιτική ηγεσία του κόμματος διαμεσου του Εκτελεστικού Γραφείου, ενός οργάνου αμφισβητούμενης νομιμότητας προκειμένου να λάβει αυτή την απόφαση, σκάλισε τα γράμματα στην ταφόπλακα»

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.