Κλέαρχε Εμείς θα προσέχουμε με τους κεραυνούς – Αλεξικέρευνα στην Αττική μας προστατεύουν;

8a3373481d6c77bd1849bf9aa7b4e482 l
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σύμφωνα με την ΕΜΥ αλλά και από  τον άνθρωπό μας, Κλέαρχο Μαρουσάκη -άνθρωπός μας – γιατί  με ηρεμία  και ακρίβεια μας πληροφορεί,  ακόμη και για τα πιο επικίνδυνα φαινόμενα καθημερινά στο ΟΡΕΝ.

Με χιούμορ οι δημοσιογράφοι Παναγιώτης Στάθης- Γιάννης Κολοκυθάς στην εκπομπή τους  ”Ωρα Ελλάδος”  παρουσιάζουν τον Κλέαρχο , σε τούτη τη μέρα που μας επιφυλάσσει καιρικές εκπλήξεις και ο γνωστός μετεωρολόγος, μας εξήγησε  ότι για σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου δεν θα έχουμε μια ήσυχη μέρα.

Στην Αττική  ιδιαίτερα στα Δυτικά και Βόρεια του Νομού θα έχουμε  καταιγίδες ,χαλάζι και έντονη κεραυνική δραστηριότητα κοντα στο απόγευμα  γύρω στις 4 μ.μ. και μέχρι το βράδυ όπου τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν…

Η αστάθεια  έρχεται  από το βόρειο Αιγαίο με ισχυρές καταιγίδες και τα φαινόμενα θα εξαπλωθούν από το μεσημέρι – απόγευμα προς τα ανατολικά ηπειρωτικά, δηλαδή θα επηρεαστεί η Θεσσαλία, η κεντρική και ανατολική Στερεά, η περιοχή της Εύβοιας ενώ μεγάλη προσοχή χρειάζεται και στην Πελοπόννησο καθώς οι βροχές και καταιγίδες θα είναι έντονες και πιθανόν να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις. Μάλιστα, αναμένεται να πέσει μεγάλος όγκος νερού σε μικρό χρονικό διάστημα.

Κύριε Κλεαρχέ μας , ακούμε για τους επικίνδυνους κεραυνούς και μας πιάνει η καρδιά μας.! Ισως εσείς να έχετε μεγαλύτερη δυνατότητα ενημέρωσης, σε ποια σημεία στην Αττική υπάρχουν Αλεξικέρευνα ..,.άν λειτουργούν ; και σε ποια σημεία του νομού μπορούν να κοιμηθούν  ήσυχα τα 5 εκατομμύρια  κατοίκων της πρωτεύουσας Τουλάχιστον από τις καιρικές συνθήκες!

Λέμε τώρα…

Δημ Γκ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.