Συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη στην υπέροχη παραλία της Αγίας Άννας στις 24 Ιουλίου 

Mail (1)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Στις 24 Ιουλίου δίνουμε ραντεβού με την Δήμητρα Γαλάνη και την Παυλίνα Βουγαράκη στην Παραλία της Αγίας Άννας. 


Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Ο Ιούλιος των τραγουδιών και των χορών»

(20–24 Ιουλίου) και του προγράμματος «Το Μέγαρο στη Βόρεια Εύβοια–
Οι Γέφυρες της Μουσικής»

Με τη μεγάλη συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη στην υπέροχη παραλία της Αγίας Άνναςτην Τετάρτη 24 Ιουλίου (ώρα έναρξης: 21.45), ολοκληρώνεται ο φετινός «Ιούλιος των τραγουδιών και των χορών» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στη Βόρεια Εύβοια. To πρόγραμμα των εκδηλώσεων επανέρχεται τον Σεπτέμβριο και θα διαρκέσει έως τις αρχές Νοεμβρίου, με εκπαιδευτικές δράσεις σε σχολεία και περισσότερες συναυλίες. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και συνθέτρια παρουσιάζει τη μακρόχρονη καλλιτεχνική διαδρομή της μέσα από γνωστά τραγούδια της, έχοντας στο πλάι της τη μουσική δημιουργό και ερμηνεύτρια  Παυλίνα Βουλγαράκη. Η κοινή εμφάνισή τους πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Το Μέγαρο στη Βόρεια Εύβοια‒Οι Γέφυρες της Μουσικής» που στοχεύει στην πολιτιστική αναζωογόνηση της περιοχής. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.  

Αυτό το καλοκαίρι η Δήμητρα Γαλάνη παρουσιάζει σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα το «best of» μιας 55χρονης καριέρας. Μια αναδρομή σε πολύ αγαπημένα τραγούδια που όλοι ζητούσαν και περίμεναν, σε μία ιδιαίτερη συναυλία, με μια υπέροχη μπάντα στο πλευρό της. Μαζί της επί σκηνής, η δημιουργός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη.

Σε ένα πρόγραμμα που έχει τη σφραγίδα της μεγάλης μας ερμηνεύτριας
και συνοψίζει την διαδρομή μιας ολόκληρης ζωής, η Δήμητρα Γαλάνη συνεργάζεται ξανά με νέους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες – δημιουργούς που ξεχωρίζει. Και αυτή τη φορά επιλέγει από την σύγχρονη σκηνή την Παυλίνα Βουλγαράκη ταλαντούχα δημιουργό και ερμηνεύτρια με την οποία ήδη έχει γράψει 2 τραγούδια (Χίλιες ζωές, Δεν είπες κάτι). Σταθερά δίπλα της ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, ο βασικός συντελεστής στην ακριβή της μπάντα με τον οποίο υπογράφουν και το τελευταίο τους άλμπουμ που γράφτηκε την περίοδο της πανδημίας, σε ένα σπίτι, και κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2023. Από εκεί και το Έλα Κοντά, το πρώτο τραγούδι που αγαπήθηκε από τα ραδιόφωνα αλλά και το Μόνο για μια στιγμή που ακούμε συχνά τελευταία και θα ακούσουμε και στη σκηνή του Θεάτρου Άλσους και άλλα τραγούδια του δίσκου τους.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.