Φορτούνης, τέλος από τον Ολυμπιακό! Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς… Γράφει ο Άλκης Φιτσόπουλος

Thumbnail (1)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Φορτούνης, τέλος από τον Ολυμπιακό! Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς…

Thumbnail (5)

Γράφει ο Άλκης Φιτσόπουλοσ

Ολυμπιακός και Κώστας Φορτούνης δεν θα συνεχίσουν μαζί, με τις δύο πλευρές να μην έρχονται σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους και τον μέχρι πρότινος αρχηγό των ερυθρολεύκων να αποχωρεί από το Λιμάνι μετά από 10 χρόνια.

Και τα γραπτά της Μάρως Βαμβουνάκη ήρθαν αμέσως στα μυαλά των οπαδών του Ολυμπιακού. Αυτά που μελοποίησαν τέλεια οι Πυξ Λαξ: «Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς, στα πιο μεγάλα θέλω, κάνουν πίσω». Κάπως έτσι.

Πάνε οι παλιές αγάπες στον παράδεισο; Θα δείξει. Το ποδόσφαιρο είναι μία τελείως διαφορετική ιστορία. Πάντως, μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας με τον Ολυμπιακό, ο Κώστας Φορτούνης έγινε μέρος του συναισθηματικού κόσμου του κάε «κόκκινου». Άγνωστο αν θα του το συγχωρέσει. Όπως με τον Σλούκα που πήγε στον Παναθηναϊκό. Ο Φορτούνης πάει στην Σαουδική Αραβία. Ο 31χρονος, που αποτελεί παιδί του Ολυμπιακού, ήταν ο φυσικός ηγέτης της ομάδας και προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν (49 αγώνες, 11 γκολ, 19 ασίστ), ενώ συνολικά έχει 343 συμμετοχές, 94 τέρματα και 106 ασίστ.

Σε αυτά τα 10 χρόνια πανηγύρισε το καλοκαίρι τον τίτλο του Conference League, ενώ στη φαρέτρα του έχει επίσης, έξι πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα.

Ο Κώστας οδεύει προς ομάδα της Αραβίας και συγκεκριμένα την Ελ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη, αφού έχει δεχθεί μία δελεαστική πρόταση, άνω των τριών εκατομμυρίων ευρώ ετησίως (μαζί με τα μπόνους).

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.