Μάνα και γιός οι νεκροί που ανασύρθηκαν απο τον βυθό της θάλασσας της Θεσσαλονίκηςκ

Στιγμιότυπο 2022 06 27 7 11 06 μμ 1024x567
Facebook
Twitter
LinkedIn

Μάνα και γιος ήταν οι νεκροί επιβάτες του αυτοκινήτου που έπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή των Ν. Επιβατών, στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον αλιευτικό λιμένα των Νέων Επιβατών, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού τους συμμετείχε ομάδα της ΕΜΑΚ, ένα περιπολικό σκάφος και ένα περιπολικό ΙΧ του Λιμενικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο 50χρονος και η μητέρα του κοντά στα 70. Το αριστερό χέρι του άνδρα ήταν περασμένο με χειροπέδες στο τιμόνι και το δεξί χέρι του επίσης δεμένο με χειροπέδες μαζί με το αριστερό χέρι της συνοδηγού. Το δεξί χέρι της γυναίκας είχε επίσης χειροπέδες που έδεναν στο τιμόνι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο είχε πινακίδες από το Κιλκίς και ο 50χρονος φέρεται να το είχε αγοράσει πρόσφατα, αλλά δεν είχε προλάβει να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση.

Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι να μάνα και γιος να αυτοκτόνησαν. Πριν από δύο χρόνια, έφυγε από τη ζωή ο άλλος γιος της γυναίκας και αδερφός του 50 χρονου και λίγο αργότερα πέθανε ο πατέρας μη μπορώντας να αντέξει αυτό που συνέβη στην οικογένεια

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.