Κύριε Πρωθυπουργέ – Ακούστε τη φωνή του Λαού…

Mitsotakis politiki prostasia
Facebook
Twitter
LinkedIn

Οχι κύριε Πρωθυπουργέ, δεν επλήγησαν ολίγοι από τις πυρκαγιές.  Ρίξτε μια ματιά στο ελεεινό ΕΣΥ πόσοι εισήχθησαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα. Ρίξτε  μια ματιά στα νησιά μας που είναι πηγή εσόδων για το Κράτος από τον τουρισμό. Σε κάποια νησιά δεν υπάρχουν γιατροί δεν υπάρχει νοσηλευτικό προσωπικό. Παιδίατρος στη Σάμο μετά από 23 συνεχόμενες εφημερίες μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με την υποψία εγκεφαλικού.

Ναι για όλα φταίει η κλιματική αλλαγή .Σπουδαίο άλλοθι, αλλά και καμμιά πρόληψη και προστασία Φοβάμαι ,ότι οι συνεργάτες σας στοχεύοντας στην Αντιπολίτευση για να αλλάξουν την ατζέντα κάνουν αντιπολίτευση σε εσάς τον ίδιο.

Για την πυρκαγιά που είδαμε να μπαίνει στα σπίτια μας στον αστικό ιστό, η αντίδρασή τους ήτανε ”Καλά τα πήγαμε ,μην ξεχνάτε το Μάτι” Εμείς το Μάτι δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ!Και δεν θέλουμε να κάνουμε τώρα αντιπαράθεση υπενθυμίζοντας οτι τα μποφόρ ήτανε 9 και 10 και οι αρμόδιοι έστελναν σε λάθος διαδρομή τους ανθρώπους. Και εσείς σ΄ αυτούς που έδιναν τις οδηγίες τους αναβαθμίσατε…Ημαρτον κύριε Πρωθυπουργέ ας μην σκυλεύουμε  πάνω στις 104 ψυχές που δεν έχουν δικαιωθεί ακόμη!

Και μια ζωή που χάθηκε στα Βριλήσσια με τον πιο μαρτυρικό θάνατο δεν υπολογίζεται…

Α και κάτι ακόμη .δεν μας ενδιαφέρει ουτε η λίστα του γάμου, ούτε οι πισίνες ούτε οι ιδιωτικοί διάλογοι ενός ευρωβουλευτή με έναν απότακτο αστυνομικό .Φαίνεται προς εμάς οτι οι συνεργάτες σας είναι πανικόβλητοι και πετάνε τη μπάλα αλλού ντ΄ αλλού …

Τι να πω για την ακρίβεια ;Ισως το 112 να είναι χρήσιμο και εδώ ,μόνο που πρέπει να χτυπήσει στην Ηρώδου Αττικού για να εκκενωθεί το κτίριο. Γιατί εμεις σε λίγο δεν θα έχουμε ούτε τηλέφωνο για να το ακούσουμε…

Η δημοσιογραφική ομάδα της avecnew,gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.