Γερμανία: Ανδρας σε αμοκ μαχαίρωσε 31 άτομα και έβαλε φωτιά σε σπίτια…

Essen e1727609279375
Facebook
Twitter
LinkedIn

  Ενας 41χρονος άνδρας από το Έσσεν, με συριακή υπηκοότητα γύρω στις πέντε το απόγευμα   άρχισε να σπέρνει τονν τρόμο μαχαιρόντας όποιον έβρισκε μπροστά του και βάζονττας φωτιά σε όσα διαμερίσματα μπορούσε. Απόγευμα του Σαββάτου (29/9) στο Έσσεν της Γερμανίας, όταν ένας Σύρος  επιτέθηκε με μαχαίρι τραυματίζοντας 31  άτομα -αναμεσά τους και παιδιά-ενώ έβαλε φωτιά σε διαμερίσματα της περιοχής.  Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης χρειάστηκαν να διασώσουν αρκετούς ανθρώπους από σπίτια που φλέγονταν

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο δράστης σε κατάσταση αμόκ άρχισε να επιτίθεται και να μαχαιρώνει αδιακρίτως όποιον έβρισκε μπροστά του. Από τη μανία του δεν γλίτωσαν 31 άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και οκτώ παιδιά, εκ των οποίων δύο δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Επίσης, δύο ενήλικες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

   Ο δράστης έβαλε φωτιά σε κτίριο κατοικιών στη γωνία της Altenessener Straße και της Pielsticker Straße. Στη συνέχεια οδήγησε στην Zollvereinstraße, όπου έβαλε άλλη μια φωτιά σε ένα σπίτι.

Αφού επιτέθηκε με ματσέτα στους πολίτες, κρύφτηκε μέσα σε ένα κατάστημα, όπου και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης χρειάστηκαν να διασώσουν αρκετούς ανθρώπους από σπίτια που φλέγονταν μετά τις φωτιές που προκάλεσε ο δράστης.

Διενεργούνται έρευνες…

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.