«Τζάμπα μάγκες πατριώτες» … Μαξίμου απαντά -Και ο κόσμος διερωτάται τι συμβαίνει βρε παιδιά;

ÅÊÄÇËÙÓÇ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÌÅ ÊÅÍÔÑÉÊÏ ÏÌÉËÇÔÇ ÔÏÍ ÕÐÏÕÑÃÏ ÅÐÉÊÑÁÔÅÉÁÓ ÊÁÉ ØÇÖÉÁÊÇÓ ÄÉÁÊÕÂÅÑÍÇÓÇÓ ÊÕÑÉÁÊÏ ÐÉÅÑÑÁÊÁÊÇ ÌÅ ÈÅÌÁ "ÔÏ ØÇÖÉÁÊÏ ÁËÌÁ ÔÇÓ ÅËËÁÄÁÓ Ç ×ÙÑÁ ÓÅ ÊÉÍÇÓÇ"
Facebook
Twitter
LinkedIn

Το Μαξίμου δεν βάζει στην ίδια κατηγορία με τους «τζάμπα μάγκες πατριώτες» τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή που κινούνται στην ίδια γραμμή  της σκληρής κριτικής στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβερνητική πολιτική για μια ατζέντα θεμάτων και κυρίως στα εθνικά.  Εγκαταλείπει, όμως, την στάση που ακολουθούσε μέχρι τώρα ότι δεν θα σχολιάζει τις δηλώσεις των πρώην πρωθυπουργών. Όταν εξαπολύονται κατηγορίες σε βάρος της οι οποίες σχεδόν την ταυτίζουν με τάσεις μειοδοσίας δεν μπορούν να μένουν αναπάντητες, από όπου κι αν προέρχονται, τονίζει κυβερνητική πηγή.

Ήταν η πρώτη φορά που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε την Πέμπτη εμμέσως πλην σαφώς στον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος από την Κύπρο εξαπέλυσε νέα πυρά τονίζοντας ότι «ακούγεται ότι «μαγειρεύονται» καταστροφικές λύσεις» για Αιγαίο και Κύπρο και πολλά άλλα. Ο Παύλος Μαρινάκης επανέλαβε  ότι «οι θέσεις του πρώην πρωθυπουργού είναι γνωστές» αλλά απευθύνθηκε στους πολίτες θέτοντας το ερώτημα αν υπάρχει έστω και μισή δήλωση του πρωθυπουργού, του υπουργού Εξωτερικών και του ίδιου που να υπονοεί «υποχωρητικότητα». Για το κυπριακό σχολίασε ότι Ελλάδα και Κύπρος είναι μαζί και αναρωτήθηκε  «δηλαδή, τι θέλει η Κύπρος να προδώσει τον εαυτό της;

Πηγή:   Newsit

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.