![]()
Γράφει η Τίνα Πανώριου
Το απόγευμα της Τρίτης 2 Δεκεμβρίου 2025, πραγματοποιήθηκε η συνεδρία υποδοχής του ποιητή Τίτου Πατρίκιου, μέλους της Εταιρείας Συγγραφέων, ως επίτιμου μέλους της Ακαδημίας Αθηνών.
Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του προέδρου της Ακαδημίας Μιχάλη Τιβέριου. Στη συνέχεια ο ακαδημαϊκός Θεόδωρος Παπαγγελής παρουσίασε αναλυτικά τον Τίτο Πατρίκιο και ακολούθησε η ομιλία του τιμωμένου με θέμα «Παράδοση και νεωτερικότητα στη λογοτεχνία και την ποίηση», την οποία διάβασε ο σκηνοθέτης Στάθης Λιβαθινός.
Στη φωτογραφία, αμέσως μετά την εκδήλωση, από αριστερά: Αλέξης Πανσέληνος (συγγραφέας), Κώστας Κατσουλάρης (συγγραφέας, Πρόεδρος της Εταιρείας Συγγραφέων), Τίτος Πατρίκιος, Νίκος Ερηνάκης (ποιητής, Ταμίας της ΕΣ), Χρήστος Αστερίου (συγγραφέας, Αντιπρόεδρος της ΕΣ)







