Διαγωνισμός συνθετών για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

papakonstantinou-vasilis
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Λιάνας Μπουκουβάλα               

 Ζητείται συνθέτης για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Επικοινωνία: www.vasilisp.com Ούτε φάρσα είναι, ούτε κακόγουστο αστείο.! Ο Θα μπορούσε μάλιστα, να είναι αγγελία σε κάποια εφημερίδα αναζήτησης εργασίας!

Ο γερόλυκος της ροκ, όπως κατά καιρούς έχει χαρακτηριστεί, για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί στηρίζοντας  με το δικό του τρόπο τη νέα γενιά που τόσο αγαπάει. Αυτή τη φορά, δεν πρόκειται για την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου ή μιας νέας συνεργασίας.

Ο Βασίλης αυτή τη φορά μας απασχολεί με μία απίστευτη καινοτομία. Ο ροκάς που με τους δίσκους του έχει καταφέρει να μπει στα σπίτια όλης της Ελλάδας, σε συνεργασία με τον Οδυσσέα Ιωάννου βρίσκονται σε αναζήτηση συνθέτη! Δώδεκα χρόνια μετά το « Θάλασσα στη σκάλα», συνεργάζονται ξανά με ένα λιγάκι διαφορετικό τρόπο. Αυτή τη φορά οι μουσικοί δίνουν τη δυνατότητα στο κοινό να γράψει τη μουσική! Οι στίχοι των τραγουδιών και όροι συμμετοχής σε αυτό τον πρωτότυπο διαγωνισμό βρίσκονται στο επίσημο site του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, www.vasilisp.com.

Οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι ο δίσκος αποτελείται από δέκα τραγούδια σε στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου εκ των οποίων τα επτά μόνο βρίσκονται στη διάθεση τους μέσα από το site. Τη σύνθεση των υπολοίπων έχει αναλάβει ο ίδιος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Ο καθένας από τους συμμετέχοντες έχει το δικαίωμα να μελοποιήσει έως τέσσερα κομμάτια ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι συνθέτες, επαγγελματίες και μη. Η παρουσίαση των κομματιών θα πρέπει να γίνει συνοδεία ενός οργάνου η υποτυπώδους ενορχήστρωσης.

Οι συμμετοχές θα αποστέλλονται σε μορφή mp3 στην ηλεκτρονική διεύθυνση iocastis@hotmail.com έως 10 του Δεκέμβρη με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.