“Κάντο όπως ο Μπέργκμαν” σεμινάριο πρακτικής κινηματογράφου εντατικό θερινό στο Ίδρυμα Κακογιάννης

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

“Κάντο όπως ο Μπέργκμαν” σεμινάριο πρακτικής κινηματογράφου εντατικό θερινό  στο Ίδρυμα Κακογιάννης. Οι απαιτούμενες θέσεις για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου καλύφθηκαν. Το Σχολείο του Σινεμά παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε κάποιους-ες ακόμα που δεν θα ήθελαν με τίποτα να το χάσουν.

“Κάνε τη δική σου” ταινία από τις 26 Ιουνίου – 23 Ιουλίου 2013

Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 16.30-20.30. Διάρκεια: 80 ώρες.

στο Εργαστήρι Κινηματογράφου: Σκηνοθεσίας-Υποκριτικής-Εικονοληψίας-Μοντάζ του Σχολείου του Σινεμά

ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ στο Εργαστήρι Σκηνοθεσίας, Υποκριτικής, Εικονοληψίας, και Μοντάζ του Σχολείου του Σινεμά.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει  εισαγωγή στις βασικές αρχές της σκηνοθεσίας (γραμματική και συντακτικό του σινεμά), της κινηματογραφικής υποκριτικής, της εικονοληψίας, του μοντάζ και του σεναρίου επικουρικά, μέσα από ασκήσεις και το γύρισμα ταινίας μικρού μήκους.

Προβολή αποσπασμάτων από αντιπροσωπευτικές ταινίες με άξονα τα παραπάνω και ανάλυσή τους

Με τον Ερρίκο Λίτση ηθοποιό του θεάτρου και του κινηματογράφου

τον Γιάννη Φώτου Διευθυντή Φωτογραφίας

και τον Γιάννη Καραμπίτσο σκηνοθέτη, μοντέρ και κριτικό κινηματογράφου Μια φορά την εβδομάδα για ένα δίωρο ένας καλεσμένος σκηνοθέτης, ηθοποιός, σεναριογράφος, μια προσωπικότητα του κινηματογραφικού χώρου θα αποκαλύπτει στους συμμετέχοντες τα μυστικά της δουλειάς του. (μεταξύ των καλεσμένων ο Έκτορας Λυγίζος που η πολυβραβευμένη πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του,  παίζεται αυτές τις μέρες στις αίθουσες για να μιλήσει για τον τρόπο δουλειάς του στο θέατρο και στον κινηματογράφο, Ο Ντίνος Γιώτης πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας για να μιλήσει για το σενάριο και τον τρόπο γραφής του, ο Γιώργος Μουζακίτης, σκηνοθέτης και παραγωγός για να μιλήσει για τη Διεύθυνση Παραγωγής μιας ταινίας μικρού μήκους ).

 

Κόστος συμμετοχής: 180€.

Μειωμένες τιμές για σπουδαστές, φοιτητές, ανέργους


Εγγραφές έως 25.6.2013


Διοργάνωση: ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ

Πληροφορίες: 2130 159816, 6944 14 35 64 e-mail: schoolofcinemagr@gmail.com

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.