Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για όλα στο ΟPΕΝ…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση σε πολλά μέτωπα, μεταξύ των οποίων το κλίμα αστυνομοκρατίας ειδικά στα Εξάρχεια, οι αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες και το ξήλωμα των προηγούμενων μελών της Επιτροπής Ανταγωνισμού άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για μια «νεοσυντηρητική κυβέρνηση που έχει στις τάξεις της υπερδεξιούς υπουργούς» και χαρακτήρισε «επικοινωνιακού χαρακτήρα» τις εφόδους της αστυνομίας στα Εξάρχεια.

Δεν είναι ευχάριστη εικόνα τα ΜΑΤ στην πλατεία, είπε και ανέφερε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε σημαντικές επιτυχίες ενάντια στο λαθρεμπόριο και τα ναρκωτικά.

Πιστεύω ότι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν αρχίσει και πιστεύουν ότι μάλλον γίνεται χειρότερη η κατάσταση, είπε χαρακτηριστικά ο Αλ. Τσίπρας.

Κληθείς να τοποθετηθεί για την παρουσία του στην πορεία για την εξέγερση του Πολυτεχνείου τόνισε πως ήταν «μια μαζική ειρηνική, μεγάλη διαδήλωση με έντονο αντικυβερνητικό χαρακτήρα», υπενθυμίζοντας πως ο ίδιος είχε πάει στο Πολυτεχνείο και ως πρωθυπουργός.

«Είχε συμβολικό χαρακτήρα η παρουσία μου» απάντησε στις επικρίσεις για το γιατί δεν πήγε μέρχι το τέλος της πορείας.

πηγή:Efsyn,gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.