Άλκηστις Πρωτοψάλτη & Μάριος Φραγκούλης: Συναυλίες καλοκαίρι 2011!

protopsalitu
Facebook
Twitter
LinkedIn

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μάριος Φραγκούλης δύο φωνές που αγαπήθηκαν από την συνύπαρξη τους το φετινό χειμώνα θα συνεχίσουν να μας ταξιδεύουν σε καινούριες μουσικές διαδρομές και το καλοκαίρι.

Συναυλίες θα πραγματοποιηθούν μέχρι στιγμής στην Κρήτη. Η πρώτη Συναυλία θα γίνει στο Ηράκλειο στις 27 Ιουλίου και η δεύτερη στα Χανιά στις 28 Ιουλίου. 

Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες σε μία μουσική παράσταση μόνοι επί σκηνής, θα ερμηνεύσουν τραγούδια που αιωρούνται υπέροχα στο χρόνο της ωρίμανσης τραγούδια αγαπημένα, αλλά και τόσο απρόσμενα τόσο από την ελληνική μουσική σκηνή όσο και από το παγκόσμιο πεντάγραμμο. Αγαπημένες μελωδίες, τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή αλλά και απρόσμενες μουσικές διαδρομές συνθέτουν το ύφος της συναυλίας, σ’ ένα μουσικό πάντρεμα δύο ξεχωριστών φωνών που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. 

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μάριος Φραγκούλης δεν χρειάζονται συστάσεις. Ξεχωριστοί ερμηνευτές και οι δύο, έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό και παγκόσμιο πεντάγραμμο. 

Αυτή τη φορά, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει να τραγουδούν για την αγάπη με συναίσθημα, ευαισθησία αλλά και πάθος και να ξετυλίγουν το ταλέντο τους επίσκηνής για να μας χαρίσουν μια αγκαλιά τραγούδια.

 Μια τρυφερή συνεργασία δύο εξαιρετικών ερμηνευτών, σε μία σκληρή εποχή, και ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα επί σκηνής σε μία καλοκαιρινή συναυλία που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

 Πρόγραμμα

 

27/7 Ηράκλειο, Γήπεδο ΟΦΗ

28/7 Χανιά,Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

ΚΡΗΤΗ

 τΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

VIP (Μπροστά στη σκηνή): 25€

Γενική είσοδος: 20€

Φοιτητικό: 15€

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ

 

ΣΤΟ 210 7234567 www.ticketservices.gr

στο ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ ΑΕΡΑΚΗΣ Δαιδάλου 37 στο Ηράκλειο τηλ 2810-225758

στο ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ LA SI DO Κόρακα 4 στα Χανιά τηλ 28210-95167

 

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΠΙΣΤ.ΚΑΡΤΑ

Online: www.ticketservices.gr

Τηλεφωνικά: 210 7234567

 

ΤΑΜΕΙΑ

Ηράκλειο: ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ ΑΕΡΑΚΗΣ

Δαιδάλου 37, τηλ. 2810225758

 

Χανιά: ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ LA SI DO

Κόρακα 4, τηλ. 28210-95167

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.