Γιορτάζουν δέκα χρόνια και γυρίζουν όλη την Ελλάδα

onirama
Facebook
Twitter
LinkedIn

Δέκα χρόνια παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή συμπληρώνουν φέτος οι “Onirama” και το γιορτάζουν με μια καλοκαιρινή περιοδεία, στο πλαίσιο της οποίας θα δώσουν συναυλίες, κυρίως σε κλαμπ διάφορων ελληνικών πόλεων. 

Το συγκρότημα εκτοξεύτηκε πολύ γρήγορα με την κυκλοφορία, του πρώτου τους άλμπουμ που είχε τίτλο “Ο χορός”. Το ομώνυμο κομμάτι, όπως και το “Μια μέρα θα ‘ρθείς” έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Ακολούθησαν επιτυχημένες εμφανίσεις, αλλά και συνεργασίες με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες, μέχρι που ήρθε το δεύτερο άλμπουμ τους, η “Κλεψύδρα”. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της περιοδείας τους, λοιπόν, απόψε θα βρίσκονται στο “Club Gala” στη Σαλαμίνα και αύριο στο “My Stage” στην Πάρο. Ακολουθούν ζωντανές εμφανίσεις στο Θέατρο Λόφος του Κιλκίς (25/7), στην Ιεράπετρα Κρήτης (30/7), στο Ηράκλειο Κρήτης (5/8), στο “Copla Beach Bar” της Λευκάδας (6/8), στο λιμάνι της Κύμης στην Εύβοια (8/8), στο κλαμπ “Kinky” στη Λήμνο (10/8), στο κλαμπ “Iera” στη Μυτιλήνη (11/8) και στο μπαρ “Γλαρόκαβος” στη Χαλκιδική (13/8).

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.