Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο σανίδι

lakis-lazopoulos_1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Θα μεταφέρει το «Αλ Τσαντήρι Νιουζ» στη σκηνή του θεάτρου «Βρετάνια». Ο Λάκης Λαζόπουλος σκέφτεται να κάνει ένα one man show με interactive στοιχεία για δύο μήνες στο θέατρο της οδού Πανεπιστημίου.

Ο Μίστερ Τσαντήρι κατ΄ απαίτηση του θεατρόφιλου κοινού θα ανεβάσει μια παράσταση , είδους stand Comedy, και με τη βοήθεια της σάτιρας θα πει στην πλατεία αυτά που θέλει να πει και να ακούσει και βέβαια με τη συμβολή των θεατών θα αποθεώσει αυτό το σώου. Κι ο δημοφιλής Λάκης Λαζόπουλος δεν έχει ενδοιασμούς να χτυπήσει με την σάτιρα προς όλες τις κατευθύνσεις, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο του θεατρικού είδους που υπηρετεί με επιτυχία χρόνια τώρα.

Άλλωστε κι ο ίδιος το έχει δηλώσει ρητά και κατηγορηματικά:

“Δεν φοβάμαι. Γιατί εκείνο που φοβόμουν πάντα από παιδί ήταν να μου κρατήσει κάποιος το στόμα κλειστό και να σκάσω. Ο φόβος μου είναι να με εμποδίσει κάποιος να πω αυτό που σκέφτομαι. Μπορεί αυτό να φαίνεται αφύσικο στους άλλους, με την έννοια ότι εγώ κερδίζω χρήματα και αμείβομαι καλά ως καλλιτέχνης με αυτά που λέω. Για αυτό δεν φοβάμαι. Άλλωστε, εάν θέλουν να σου κάνουν κακό, όσα μέτρα και να πάρεις για να προστατευθείς, τελικά θα το κάνουν”.

Η παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου στο «Βρετάνια» θα ανεβεί μετά τα Χριστούγεννα μόλις ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κατεβάσει την αυλαία του «Αμαντέους» του Πίτερ Σάφερ, που θα επαναληφθεί για δεύτερη συνεχή σαιζόν.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.