Στη Δράμα: 28 Ελληνες και 53 ξένοι μικρομηκάδες

34o_festival_tainion_dramas
Facebook
Twitter
LinkedIn

Με τη Δήμητρα Ματσούκα στην κριτική επιτροπή του ελληνικού διαγωνιστικού τμήματος και τον Γιάννη Μπακογιαννόπουλο, πρόεδρο της επιτροπής του διεθνούς διαγωνιστικού, ανοίγει η

αυλαία του 34ου Ελληνικού και 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, που θα διεξαχθεί στη Δράμα από τις 19 έως τις 24 του μήνα. Στο ελληνικό τμήμα θα διαγωνιστούν 28 ταινίες σε φιλμ 35mm.

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής είναι ο Δήμος Αβδελιώδης και μέλη -εκτός της Δ. Ματσούκα- οι: Αχιλλέας Κυριακίδης, (σκηνοθέτης, συγγραφέας, μεταφραστής), Χάρης Παπαδόπουλος
(σκηνοθέτης, πρόεδρος Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών), Νίκος Σφέτσας (τεχνικός κινηματογράφου, ηχολήπτης). Στο 17ο διεθνές διαγωνιστικό τμήμα προβάλλονται 53 ταινίες από 43 χώρες και στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν οι:

Πατρίς Κερ (σκηνοθέτης, παραγωγός, “Cinecourts”-Canal-Γαλλία), Γκόραν Ραντοβάνοβιτς (συγγραφέας, σκηνοθέτης, παραγωγός-Σερβία), Ταϊφούν Πιρσελίμογλου (συγγραφέας, σεναριογράφος, σκηνοθέτης-Τουρκία), Τόμας Στέντερουπ (κοσμήτορας της Εθνικής Σχολής Κινηματογράφου της Νορβηγίας και παραγωγός).

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.