«Άγγιγμα ψυχής» από τη Νάνα Μούσχουρη

nana_mouschouri
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Όταν η Νάνα Μούσχουρη αγγίζει τους νέοTo δισκογραφικό ντουέτο έκπληξη της Νάνας

Μούσχουρη με την Έλενα Παπαρίζου θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου, ανήμερα των γενεθλίων της μούσας του Μάνου Χατζιδάκι.

Η Νάνα Μούσχουρη δήλωσε, ότι θα βοηθήσει την Έλενα Παπαρίζου γιατί πιστεύει σε εκείνη, την θεωρεί ξεχωριστή και η πανέμορφη τραγουδίστρια αισθάνεται πραγματικά υπερήφανη για αυτή τη συνεργασία με την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια.

Οι υπεύθυνοι της δισκογραφικής εταιρείας Universal τηρούν σιγήν ιχθύος για το τραγούδι που μοιράζονται οι δύο κυρίες , που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν πρόκειται για ένα καινούργιο κομμάτι, αλλά για μια επανεκτέλεση, μιας ανεπανάληπτης επιτυχίας της Νάνας Μούσχουρη, την οποία και δεν άγγιξε η πατίνα του χρόνου.

Στο νέο άλμπουμ της διεθνούς φήμης ερμηνεύτριας θα υπάρχει άλλο ένα ντουέτο με την Νατάσα Θεοδωρίδου, την οποία εκτιμά και θαυμάζει απεριόριστα. Μάλιστα, η ίδια η Νάνα Μούσχουρη είχε καλέσει προ καιρού στο σπίτι της στην πλατεία Ρηγίλλης τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της σύμπραξής τους για μια και μοναδική συναυλία στη Φιλαρμονική του Βερολίνου που θα ηγηθεί η Νάνα Μούσχουρη, στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων μουσικής παρουσίας της στη Γερμανία. Η ημερομηνία της συναυλίας ορίστηκε για τις 29 Νοεμβρίου.Στο επετειακό άλμπουμ της Νάνας Μούσχουρη θα συμμετέχουν η Χάρις Αλεξίου, ο Μανόλης Μητσιάς.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.