Μετανάστευσε στην Κύπρο η Τζιτζικάκη

tsitsikaki
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

 Το ρεύμα μετανάστευσης των  Ελλήνων ηθοποιών προς την Κύπρο συνεχίζεται. Μια ακόμα εκλεκτή ηθοποιός, η Ασπασία Τζιτζικάκη,  είπε το ναι σε πολύ δελεαστική πρόταση που δέχθηκε από το κανάλι Sigma.Η Ασπασία Τζιτζικάκη που χρόνια τώρα δεν λείπει από την ελληνική τηλεόραση ,πρωταγωνιστεί στην καλύτερη καθημερινή τηλεοπτική σειρά της Κυπριακής τηλεόρασης, όπου εμφανίζεται και η Ελισάβετ Κωνσταντίδου. Πρόκειται για τα «Ασπρα Μπαλόνια» σε σενάριο της δικής μας Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Α. Γεωργίου.

«Με τίμησαν με την πρότασή τους και δύο –τρεις τουλάχιστον φορές το μήνα μπαίνω σε ένα αεροπλάνο και πετάω για Κύπρο. Η δική μας τηλεόραση πλέον παίζει μόνον Τουρκικές σειρές και οι δυο σίριαλ που γίνονται στα κανάλια λόγω κρίσης δεν μπορούν να απορροφήσουν πολύ κόσμο. Βέβαια, σου δίνει μεγάλη χαρά να σε θέλουν κάπου αλλού, αλλά δεν είναι και πολύ εύκολο. Αφήνεις πράγματα πίσω σου και υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες» σχολιάζει η πρωταγωνίστρια στην «Avecnews».

Στο σίριαλ του Sigma η Ασπασία Τζιτζικάκη υποδύεται μια μητέρα που μπαίνει εμπόδιο στο έρωτα του γιού της, γιατί η κοπέλα που έχει ερωτευθεί είναι μεγαλύτερή του.

«Ήρθε η ηλικία μου και χαίρομαι που ήρθε να υποδυθώ μια μητέρα. Έχω ξαναπαίξει βέβαια, το ρόλο της μητέρας στο «Τζίτζικα και στο Μέρμηγκα» με τον Χαϊκάλη. Η ηρωίδα που καλούμαι να υποδυθώ είναι πολύ στρίγγλα και σιχαμένη , φωνάζει και  υστεριάζεται και  δεν έχει καμία σχέση με μένα κι αυτό είναι που με γοητεύει. Τώρα , δεν ξέρω, τι θα της συμβεί ,  όταν έρθει η ώρα της να ερωτευθεί ξανά».

Με εξαιρετικά λόγια μιλάει η Ασπασία Τζιζτικάκη για την ερμηνεία της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που παίζει κι αυτή μία μητέρα,  και τους καλούς νέους Κύπριους ηθοποιούς, τον Κούλη Νικολάου και την πανέμορφη και πολύ ταλαντούχα Μαρία Ιωάννου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.