O εφιάλτης της Κατερίνας Διδασκάλου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Ένα ζωντανό εφιάλτη έζησε η Κατερίνα Διδασκάλου. Η πρωταγωνίστρια ,ενώ βρισκόταν  στη Σιθωνία Χαλκιδικής για την παρουσίαση ενός προγράμματος εναλλακτικού τουρισμού πληροφορήθηκε, ότι ο μικρός της γιος, ο Διόνυσος  εισήχθη επειγόντως στο Νοσοκομείο Παίδων σοβαρά τραυματισμένος.

Το πρόσωπό της χλόμιασε , η ανάσα της έγινε βαριά και η καρδιά της άρχισε να χτυπά τόσο δυνατά , που ήταν έτοιμη να σπάσει, όταν έμαθε τα άσχημα νέα από το τηλέφωνο. Άφησε στη μέση τα πάντα μπήκε στο αεροπλάνο και μέχρι να φθάσει , να μάθει, τι ακριβώς συνέβαινε, είχε χάσει 10 και πλέον χρόνια από τη ζωή της.

Ακόμα και τώρα  που η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, η μητέρα Κατερίνα Διδασκάλου μιλά για το ατύχημα  και στη  φωνή της αποτυπώνεται η ένταση και η ψυχική  ταλαιπωρία  που πέρασε, ενώ στιγμές -στιγμές χάνει τα λόγια της και   σταυροκοπιέται…

“Τον προστάτεψε ο Αρχάγγελος. Σαράντα ράμματα έκανε το παιδάκι μου μέχρι τα μάτια του ήταν το τραύμα  …” εξομολογείται και τα μάτια της γεμίζουν δάκρυα .

Ο 12χρονος Διόνυσος έπαιζε αμέριμνος στο σχολείο του το καινούργιο παιχνίδι παρκούρ . Ξαφνικά έχασε την ισορροπία του και έπεσε με ορμή επάνω σε ένα παγκάκι , με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο σημείο εκείνο  που συνδέει τη μύτη με το μέτωπο…

  ” Μόλις έφθασα στο νοσοκομείο ήθελα να τον πάρω να τον μεταφέρω σε ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο γιατί έχω έναν καλό φύλο ΩΡΥΛΑ .Όμως, είχε γίνει ήδη εισαγωγή. Ο θεράπων ιατρός του ο κ. Γιάννης Αθανασόπουλος χειρούργος ΩΡΥΛΑ , που δεν ήξερε ποιανού είναι το παιδί μόλις με είδε μου είπε: “Το φύλαξε ο Θεός κυρία μου το παιδί σας. Το τραύμα του είναι πολύ βαθύ και θα γίνει επέμβαση με ολική νάρκωση.” Τρελάθηκα , όταν τον άκουσα, γιατί το παιδί μου μέχρι τότε δεν είχε πάρει όχι αντιβίωση, αλλά  ούτε ένα απλό παυσίπονο , αφού του κάνω ομοιοπαθητική”.

Κορυφώθηκε η αγωνία της γνωστής ηθοποιού μέχρι να δει το γιος της να βγαίνει από το χειρουργείο.

“Πέρασα πολύ μεγάλη λαχτάρα , αλλά τη μεγαλύτερη πέρασε η πρωτότοκη κόρη μου, που κάνει το μάρκετινγκ στη Loreal. Πραγματικά, μόλις τελείωσε τη δουλειά της και έφθασε στο νοσοκομείο  την πόνεσα ,ήταν μαραμένη. Αλλά και η άλλη που σπουδάζει στο Λονδίνο είχε τρελαθεί από την αγωνία και μας έπαιρνε συνέχεια στο τηλέφωνο.”

Όλα πέρασαν πια για την Κατερίνα Διδασκάλου και σε δυο μήνες το παιδί της θα έχει αναρρώσει πλήρως.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.