Ξεπεράστε τα Ταμπού λέει ο κ Τόμσεν!!! Και εμείς τι του λέμε παιδιά;

rousos
Facebook
Twitter
LinkedIn

από τον Ακη Ρούσσου 

Άλλο είναι να είσαι μωρός και άλλο μαλάκας!!! Αυτος τα έχει και τα δυο καλά!!!! Κατά την γνώμη του κ Τόμσεν αυτού του πανηλίθιου μεσαίου υπάλληλου της Ευρώπης  θα πρέπει να πετάξουμε τους  κόπους που  έκαναν οι γονείς μας και οι πρόγονοι μας στον κάλαθο των αχρήστων , μιας και αυτός μαζί με την παρέα του  βαφτίστηκαν άχρηστοι. 

Γιατί ήρθε ταξίδι από εκει που καλά καθόταν στην πατρίδα του, και ήθελε να έρθει εδώ να μας πει ότι όσα κάνανε απότυχαν;

Επίσης θεωρεί και ατελέσφορες τις προσπάθειες του Ελληνικού λαού και επί πλέον ετοιμάζει  για την Ελλάδα  οριζόντιες περικοπές μισθών και τα απανωτά χαράτσια.

 Εμεις τι λέμε σε όλα αυτά παιδιά; Να του καεί το video να τρακάρει με νταλίκα στην επιστροφή του προς το αεροδρόμιο και αλλά τέτοια καλά;

Μπα και λιγα λεω … ετσι δεν ειναι αδελφια μου;

 Μιλώντας  λοιπόν αυτος ο τύπος σε συνέδριο για την Ελληνική Οικονομία,  σαν επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ που είναι, άσκησε και κριτική στην  Ελληνική κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, και μας είπε πως  αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα βαθύτερη ύφεση, την οποία υπολογίζει πως  θα φτάσει πάνω από και το 6% του ΑΕΠ. Για τους ίδιους λόγους ο κ Τόμσεν  προβλέπει την  εκτίναξη του δημοσιονομικού ελλείμματος ίσως πάνω και από το 10% του ΑΕΠ για φέτος, αντί για 9% που «γράφει» ο προϋπολογισμός.Ουσιαστικά ο άνθρωπος αυτός μας «έδειξε» ότι τα προβλήματα στην ελληνική οικονομία είναι περισσότερο θέματα των καθυστερήσεων και λιγότερο από την επίδραση του διεθνούς οικονομικού περιβάλλοντος.

 Ότι νάναι δηλαδή και μάλιστα σε μια εποχή που έχει βουίξει ο τόπος ότι το πρόβλημα της Ευρώπης δεν είναι σε καμιά περίπτωση η μικρή μας Ελλάδα.  Σε λίγο όμως τα κακά που βρήκαν εμάς θα βρουν πολύ σύντομα και όσους μέχρι τώρα μας πλασαρίζονταν  ως δυνατοί!!!

Όπως  σε λίγο ας πουμε και η Γαλλία αλλά και η Γερμανία θα βρεθούν με πρόβλημα και από τα 3 ααα που δανείζονται μέχρι σήμερα σε λίγες μέρες θα δανείζονται με τα 3 βββ μας!!!

Καλό παιδιά;

Τέλος ο περίεργος είπε  ότι η κυβέρνηση πρέπει να κινηθεί επιθετικά στην συγχώνευση ή κατάργηση των ΔΕΚΟ και στο πρόγραμμα αποχώρησης δημοσίων υπάλληλων. Δηλαδή να ξηλώσουμε ότι με κόπο και αγώνες φτιάξαμε εδώ και 100 τόσα χρόνια, επειδή αυτοί είναι χαζοί!!! Έκανε, μάλιστα, λόγο για “μη εθελοντικές απομακρύνσεις εργαζομένων από τις δημόσιες υπηρεσίες” καθώς και για κλείσιμο κρατικών φορέων.

ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!!

 Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΎΡΙΆ MERKEL ΜΟΥ !!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ!!!

 ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΩΤΑ ΠΙΣΩ ΤΑ 576 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ  ΛΈΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!! 

ΤΌΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΑΊΛΑΠΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΉΚΕ!!! 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.