Δωρεάν δελτία θεάματος για τον χειμώνα

oee_logo
Facebook
Twitter
LinkedIn

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Εργατικής Εστίας αποφάσισε τη δωρεάν διανομή 120.000 δελτίων θεάματος χειμερινής περιόδου 2012 δαπάνης 1.700.000 ευρώ, στους δικαιούχους των παροχών του νομού Αττικής.

Η δωρεάν χορήγηση των δελτίων θεάματος θα αρχίσει τη Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012 και θα πραγματοποιείται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8.00-14.30, μέχρις ότου αυτά εξαντληθούν, από τα γραφεία διανομής του ΟΕΕ στην Αττική:

· ΑΘΗΝΑΣ: ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ 11

· >> : ΠΑΤΗΣΙΩΝ 125

· ΠΕΙΡΑΙΑ: ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19

· ΤΑΥΡΟΥ: ΤΙΜΟΘΕΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ 5

· ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: ΧΑΡΙΛΑΟΥ 30

· ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: 28Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 42& ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 1

· ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 94- 96

· ΧΟΛΑΡΓΟΥ: ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΟΣ 22

· ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: ΗΡΑΣ 2

Το γραφείο διανομής του Οργανισμού που λειτουργούσε στο Περιστέρι στη διεύθυνση Θίσβης 7 και μεταφέρθηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 127, τηλέφωνο 2105743907, λόγω της μετεγκατάστασης δεν λειτουργεί προσωρινά.

Για τη χορήγηση των δελτίων θεάματος απαραίτητη προϋπόθεση για τον εργαζόμενο αποτελεί η πραγματοποίηση 100 ημερών εργασίας το έτος 2011 και για το συνταξιούχο 4.050 ημέρες εργασίας και να είναι δικαιούχος των παροχών του Οργανισμού. Για τις παιδικές σκηνές τα δελτία θεάματος θα διατεθούν σε προστατευόμενα μέλη των δικαιούχων παροχών ΟΕΕ ηλικίας από 3-10 ετών.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ:

Α) ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΕΛΗ)

Β) ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Γ) ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ:

Α) ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Β) Α) ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ)

Γ) ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Δ) ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011.

Η καταχώρηση στην υπηρεσία των δικαιούχων και των δελτίων θεάματος που θα παραλάβουν θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά μέσω μηχανογραφικού συστήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η παροχή των δελτίων θεάματος έχει αποσυνδεθεί από κάθε άλλη και χορηγείται στους δικαιούχους παροχών ΟΕΕ ανεξάρτητα από την χορήγηση οποιασδήποτε άλλης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.