Νέα ταινία ετοιμάζουν οι Monty Python

absolutely_anything_monty_python
Facebook
Twitter
LinkedIn

Επιστρέφουν στα κινηματογραφικά πλατό οι Monty Python

Ετοιμάζουν ταινία παρωδία… με εξωγήινους!

Ο Τέρι Τζόουνς, ένα από τα μέλη του βρετανικού κωμικού συγκροτήματος, Monty Python, ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψουν στα κινηματογραφικά στούντιο για το γύρισμα μιας παρωδίας μιας ταινίας επιστημονικής φαντασίας, τριάντα χρόνια μετά την κυκλοφορία της τελευταίας τους ταινίας το 1983.

Η ταινία με τίτλο «Absolutely Anything» θα ξαναφέρει μαζί στα κινηματογραφικά πλατό τον Τζον Κλιζ και τον Μάικλ Πέιλιν, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τέρι Τζόουνς, όπως διευκρίνισε ο ίδιος στο περιοδικό Variety.

Μένει ακόμη να πειστεί ο Έρικ Άιντλ, προσθέτει ο Τζόουνς, ενώ από την ταινία θα λείπει ο Γκρέιαμ Τσάπμαν, ο οποίος πέθανε το 1989.

«Το ‘Absolutely Anything’ δεν είναι μια ταινία των Monty Python στην κυριολεξία» σημείωσε ο Τζόουνς, καθώς οι ηθοποιοί δανείζουν μόνο τις φωνές τους σε εξωγήινους.

Μαζί με τους Monty Python θα βρεθεί στο πλατό και ο Ρόμπιν Ουίλιαμς, ο οποίος είτε θα δανείσει τη φωνή του σε έναν σκύλο ονόματι Ντένις, είτε θα υποδυθεί έναν Γάλλο στο πνεύμα του επιθεωρητή Κλουζό από τον «Ροζ Πάνθηρα».

Οι εξωγήινοι που θα ενσαρκώνουν οι Monty Python θα αιχμαλωτίσουν έναν γήινο για να του δώσουν την εξουσία να κάνει «τα πάντα».

Το γύρισμα της ταινίας θα αρχίσει τους προσεχείς μήνες στη Βρετανία.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.