«L’Homme à tête de chou » και «Ο πειρασμός της Εύας» στο Μέγαρο Μουσικής.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το Sofitel Athens Airport, με συνεχή παρουσία στα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα στηρίζει εδώ και αρκετά χρόνια τις τέχνες, κάτι που φαίνεται εξάλλου και από τις διάφορες καλλιτεχνικές εκθέσεις που έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς στους χώρους του. 

 «Ο πειρασμός της Εύας» και το  «L’Homme à tête de chou » είναι η δυο παραστάσεις που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε, στο Μέγαρο Μουσικής, στις 9 Φεβρουαρίου του 2012, την πρώτη και 23 Φεβρουαρίου τη Δεύτερη. 

Παράλληλα δίνει μεγάλη έμφαση στις εκδηλώσεις που συνδέουν τον Ελληνικό με τον Γαλλικό πολιτισμό όπως αυτή της Marie-Claude Pietragala και το αφιέρωμα στον Serge Gainsbourg στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Πιο συγκεκριμένα προσφέρει την πλήρη φιλοξενία στην Αθήνα,  μίας από τις μεγαλύτερες χορεύτριες και χορογράφου της εποχής μας της Marie-Claude Pietragalla και της ομάδας της, αλλά και ολόκληρης της ομάδας χορού, που θα ερμηνεύσει στην Αθήνα το μεγάλο αφιέρωμα στον Serge Gainsbourg, «L’Homme à tête de chou ».

* * * * *

Sofitel, World Class Hotels & French Elegance

Τα Sofitel είναι η μόνη Γαλλική μάρκα πολυτελών ξενοδοχείων με παρουσία σε πέντε ηπείρους με 120 διευθύνσεις, σε σχεδόν 40 χώρες (πάνω από 30.000 δωμάτια). Τα Sofitel προσφέρουν σύγχρονα ξενοδοχεία και θέρετρα προσαρμοσμένα στους σημερινούς απαιτητικούς και ευέλικτους καταναλωτές, οι οποίοι προσδοκούν και εκτιμούν την ομορφιά, την ποιότητα και την αριστεία. Είτε βρίσκεται στην καρδιά μίας μεγάλης πόλης όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, η Σαγκάη ή το Πεκίνο, είτε βρίσκεται πιο μακριά στο Μαρόκο, στην Αίγυπτο, στην Γαλλική Πολυνησία ή στην Ταϊλάνδη κάθε ξενοδοχείο Sofitel προσφέρει μία πραγματική εμπειρία του Γαλλικού  “art de vivre”.

Ανακαλύψτε τα Sofitel στο www.sofitel.com

Ανακαλύψτε το A|Club στα Sofitel, το νέο παγκόσμιο πρόγραμμα επιβράβευσης της Accor στο www.a-club.com

* * * * *

Επαφή Τύπου Μαρίνα Παναγιώτου

H3167-gr@sofitel.com

Marie-Claude Pietragalla

Πρώτη μπαλαρίνα κι ετουάλ της Όπερας των Παρισίων, η Marie-Claude Pietragalla υπήρξε από τις αγαπημένες ερμηνεύτριες του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, όταν εκείνος ήταν καλλιτεχνικός Διευθυντής της Όπερας. 

Έχει χορέψει για τους μεγαλύτερους χορογράφους της εποχής μας, Μάρθα Γκράχαμ, Μέρς Κάννιγκαμ, Ζωρζ Μπαλανσίν, Μωρίς Μπεζάρ, Ρολάν Πετί, Γουίλλιαμ Φορσάυθ, κ.α.

Τώρα, βραβευμένη πλέον χορογράφος η ίδια, έρχεται στην Ελλάδα με μία μοναδική εικαστικά και χορευτικά δημιουργία• την ιστορία της γυναίκας δια μέσου των αιώνων, από τον κήπο της Εδέμ μέχρι τη γυναίκα του 21ου αιώνα.

«Γυναίκα, Μούσα, Εμπνεύστρια, Δημιουργός, είμαι πολύπλευρη!

Μέσα από την συλλογική αυτή ιστορία, που μας αποκαλύπτει τους φόβους μας και τις χίμαιρες μας, προχωρώ, ψηλαφώ, σκοντάφτω, αλλά είμαι το αιώνιο θηλυκό!»

Marie-Claude Pietragalla

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012, 8,00 μμ,

στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη.

Προπώληση από τις 12/1/2012, στο 210 72 82 333, www.megaron.gr

Εισιτήρια:

15€ (φοιτητικό), 25€ (Γ ζώνη),

37€ (Β ζώνη),

50€ (Α ζώνη),

60€ (Διακεκριμένη)

Οργάνωση

Frezarts Congresses & Communication, 210 60 17 650, www.fic.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.