Diamond Jubilee: Μεγάλη συναυλία για τα 60 χρόνια Βασιλείας, της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Λαμπριάνας Κυριακού 

Μια συναυλία που θα γράψει τη δική της ιστορία στη μουσική, ετοιμάζεται  για να πραγματοποιηθεί στις  4 Ιουνίου 2012 στο Λονδίνο. Οι Dame Shirley Bassey,  Elton John,  Paul McCartney and Brit-nominated Ed Sheeran, είναι ορισμένοι από αυτούς που θα εμφανιστούν στην σκηνής, με αφορμή τα 60χρόνια της Βασιλείας της Βασίλισσας Ελισάβετ,{ Diamond Jubilee}

Η εκδήλωση, η οποία είναι μια συνεργασία μεταξύ του BBC και του Gary Barlow, θα λάβει χώρα κοντά στο μνημείο της Βασίλισσας Βικτορίας μπροστά από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. 

Επίσης Παγκόσμιας κλάσης καλλιτέχνες προσκλήθηκαν  για να παίξουν στο   μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό live μουσικής που θα έχει  γίνει ποτέ, όπως  οι JLS, Alfie Boe, Jools Holland, Jessie J, Tom Jones, Lang Lang, Annie Lennox, Madness και ο  Cliff Richard.

Η συναυλία θα περιλαμβάνει κλασικές επιτυχίες και συνεργασίες και το στάδιο θα είναι σχεδιασμένο από τον παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονα Mark Fisher, ο οποίος έχει εργαστεί για τους U2, Robbie Williams και τους Rolling Stones.

jubilee-concert_2131303c«Εισιτήρια»

Μια εθνική ψηφοφορία, η οποία μπορεί να γίνει σε απευθείας σύνδεση,  θα διανείμει δωρεάν εισιτήρια για 10.000 άτομα.

Το  κοινό μπορεί επίσης θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια  ανα πάσα στιγμή μεταξύ 7 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου 2012. 

Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα είναι επίσης σε θέση να παρευρεθούν σε ένα ειδικό πικ-νικ Jubilee, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Κήπο τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά από το BBC One, BBC One HD και στο ραδιόφωνο του BBC 2 στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.

Οι  Αμερικάνοι  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συναυλία, από το ABC την επόμενη μέρα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.