H ώρα η καλή για τον Σωκράτη Αλαφούζο και την Άριελ Κωνσταντινίδη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

 Αν και φοβάται το γάμο η Άριελ  Κωνσταντινίδη  δέχθηκε να μοιραστεί το υπόλοιπο της ζωής της με τον Σωκράτη  Αλαφούζο. Πολύ συγκινημένη η γνωστή ηθοποιός  είπε το πολυπόθητο ναι στον ομότεχνό της και  πολύ καλό σκηνοθέτη , όταν προ ημερών της ζήτησε να παντρευτούν. Η πρόταση βεβαίως, συνοδευόταν από ένα ιδιαίτερο μονόπετρο ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις. Οι δυο τους είναι μαζί ενάμιση χρόνο, μοιράζονται την ίδια στέγη και είναι πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Μάλιστα, η Άριελ έχει κερδίσει την κόρη του Σωκράτη, τη Μαρίλια,  από τον πρώτο του γάμο με την ηθοποιό Βάσω Γουλιελμάκη.  Άλλωστε ο ίδιος επ΄αυτού έχει σχολιάσει σχετικά:

«Η κόρη μου έχει γνωρίσει εδώ και πολύ καιρό την Άριελ , τα πάνε μια χαρά και η σχέση τους εξελίσσεται ομαλά».

Ο Σωκράτης Αλαφούζος επιβεβαίωσε χθες στην «AVECNEWS» το υπέροχο νέο για τον επικείμενο γάμο τους .

«Ναι, αποδέχθηκε την πρότασή μου» , μας είπε συγκρατημένα, και  συμπλήρωσε:

«αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο…» εννοώντας προφανώς το πότε θα γίνει ο γάμος.

Πριν λίγο καιρό το ευτυχισμένο ζευγάρι, όταν είχε ερωτηθεί, αν κάνει σχέδια  για το μέλλον πήρε πρώτη το λόγο η Άριελ Κωνσταντινίδη η οποία εκπροσωπώντας και τους δύο είχε παραδεχτεί:

«Φοβόμαστε και οι δυο τον γάμο». Ο αγαπημένος της όμως, που είχε ξεκαθαρίσει μέσα του τα πράγματα είχε δηλώσει ξεκάθαρα: «Αν το αποφασίσουμε θα θέλουμε να γίνει επειδή πραγματικά είναι η επιθυμία μας και όχι για κοινωνικούς λόγους. Έτσι κι αλλιώς ζούμε σαν παντρεμένοι.»

Και η Άριελ Κωνσταντινίδη  συμπληρώνοντάς τον είχε διευκρινίσει:

« Αν αποφασίζαμε να παντρευτούμε, θα ήθελα να μην είναι μια τυπική διαδικασία». 

Φαίνεται, ότι η έφθασε ώρα η καλή για τον Σωκράτη Αλαφούζο και την Άριελ Κωνσταντινίδη να επισημοποιήσουν τη σχέση τους ενώπιον κ Θεού και ανθρώπων. 

Άλλωστε από την αρχή ποτέ δεν έκρυψαν τον έρωτά τους. Τελευταία τους έξοδος ήταν  στο θέατρο Badminton , που παρακολούθησαν χέρι-χέρι  την παράσταση “Αναζητώντας τον Αττίκ” .

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.