Benny: Home alone!

vlachogiannis
Facebook
Twitter
LinkedIn

Του Χρήστου Βλαχογιάννη

Ουφ, ησύχασα. Τώρα μπορώ να κοιμάμαι σαν πουλάκι. Ο Μπένι με έσωσε και μπορεί να παίξει μπάλα μόνος του για το αρχονταρίκι στο ΠΑΣΟΚ. 

Τι ύφος, τι στόμφος τι έπαρση, τι στρουθοκαμηλισμός! Πάλι μου κούναγε το δάχτυλο σαν να ήμουν το μαθητούδι που έπρεπε να ακολουθήσει κατά γράμμα τη φιλοσοφία του δασκάλου κι εγώ ένιωθα την αηδία να πλημμυρίζει κάθε κομμάτι του εγκεφάλου μου.

Μάλιστα, μου ζήτησε και μία μεγάλη συγνώμη για τα λάθη που έκανε η παράταξή του, όμως στο ταμείο θα πάμε εμείς, όσο αυτός θα απολαμβάνει τα υπολείμματα του (απο)κόμματος, που του άφησε ο Παπανδρέου ο Γ’ για να καταβροχθίσει μπουκιά – μπουκιά.

Μαζί του και οι λοιποί συντροφικοί μαχαιροβγάλτες να κάνουν τη μία δήλωση μεταμέλειας μετά την άλλη και να συμπορεύονται με λόγια «ερωτικά» για τον άνθρωπο που μας έβγαλε από την άκρη του τούνελ και τώρα θα σηκώσει στις πλάτες του ολόκληρο το λαϊκό αίσθημα.

Τι ακόμα κι αν ο γιατρός μου έδωσε μια δίαιτα με πολλά πράσινα. Όλα μπορώ να τα καταπιώ όχι όμως το κουτόχορτο. Δεν μου ταιριάζει η γεύση του, πολύ δε περισσότερο όταν μου το προσφέρει ο καλοθρεμμένος με άφθονες πρωτεΐνες και μπόλικα «ανθρώπινα» λιπαρά.

Κάπως έτσι, έμεινε να πανηγυρίζει με το Εγώ του καθώς το εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ δεν είχε τη μεγαλοψυχία ν’ αφήσει τους Παπουτσή και Τζουμάκα να βρεθούν απέναντί του ούτε σαν καμένα χαρτιά. Ο εθνοσωτήρας είναι υπεράνω όλων και δεν μπορεί να σπαταλά ενέργεια για κόντρες της «σειράς».

 Υ.Γ: «Η Ελλάδα απέφυγε τη χρεοκοπία και άλλαξε τον τρόπο που την αντιμετωπίζει ολόκληρος ο πλανήτης» είπε ο Number 1, όμως εγώ σαν πονηρός ελληναράς, φοβάμαι μήπως πρώτα περιμένουν να ξαναμπούν τα 70 δισ. ευρώ που είναι κρυμμένα σε τράπεζες του εξωτερικού και σε μπαούλα και μετά μας πουν «άντε γεια»…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.