Τέλος καλό όλα καλά για το Γιώργο Μαργαρίτη.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tης Σμαράγδας   Μιχαλιτσιάνου

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής υπεβλήθη σε επιτυχή εγχείρηση χολής και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Όλα ξεκίνησαν  στις  10 Απριλίου που είχε πάει με φίλους του στην Καλαμάτα, όταν υπέστη οξεία κρίση στη χολή και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας. 

Οι εξετάσεις έδειξαν, ότι είχε πέτρα στη χοληδόχο κύστη   , κάτι πολύ συνηθισμένο, και  οι γιατροί του χορήγησαν παυσίπονα αλλά  και την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή για να ξεπεράσει το πρόβλημα, το οποίο συνοδευόταν από φρικτούς  πόνους. Ήταν η δεύτερη κρίση που υπέστη μέσα σε διάστημα ενός χρόνου. Πέρσι το Πάσχα βρέθηκε πάλι στην ίδια κατάσταση και προ ημερών, αφού συνήλθε πήρε την απόφαση να απαλλαγεί οριστικά.

« Είμαι αητός» είχε δηλώσει στην εφημερίδα μας  από το Νοσοκομείο της Καλαμάτας που νοσηλευόταν το πρώτο 10ήμερο του μήνα, ενώ δεν είχε κρύψει την δυσαρέσκειά του για τις ανακρίβειες που έγραφε το διαδίκτυο  για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Γιάννης Μαργαρίτης υπεβλήθη σε επιτυχή εγχείρηση  αφαίρεση της πέτρας  στη χολή  του και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Η επέμβαση συνέπεσε με τον θάνατο και την ταφή του Δημήτρη Μητροπάνου, που τον εκτιμούσε απεριόριστα  και πολύ του στοίχισε, που δεν μπόρεσε να είναι εκεί να του πει το τελευταίο αντίο, όπως εκμυστηρεύτηκε σε κοινό τους φίλο τραγουδιστή. 

Με την πρώτη ευκαιρία θα περάσει  από τον τάφο του Μητροπάνου από το Α΄Νεκροταφείο για να αποδώσει τιμή.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.