“Sorry I’m Greek” Ο Λάκης Λαζόπουλος θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ευρώπη!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τον τίτλο «Sorry I’ m Greek» θα φέρει η παράσταση με την οποία θα περιοδεύσει ο Λάκης Λαζόπουλος στην Ευρώπη και όχι μόνο, αποδεικνύοντας μέσα από τις ερμηνείες του ότι οι Έλληνες μπορούν να μιλούν και να ακούγονται ακόμα.

Μέσα από δέκα ρόλους – γνωστούς αλλά και καινούριους- θα παρουσιαστεί η ελληνική πραγματικότητα δια χειρός Λάκη Λαζόπουλου, και μέσα από το ευρωπαϊκό της ταξίδι θα εισακουσθεί σε όλη την Ευρώπη – και όχι μόνο.

Διαβάστε το Πρόγραμμα των παραστάσεων! 

Το «Sorry   I’ m Greek» παρουσιάζει και ταυτόχρονα εξηγεί αυτά που χάνονται από τον τόπο, τα σπίτια και τις καρδιές μας με πολιτική χροιά που δεν αναζητά τις ψήφους αλλά την αλήθεια. Έχοντας μαζί του 4 μουσικούς και 4 χορευτές ο Λάκης Λαζόπουλος έχει προγραμματίσει να κάνει την πρώτη παρουσίαση του έργου στις:

12 Μαΐου στο Ντίσελντορφ και θα συνεχίσει στις:

14 Μαΐου στη Νυρεμβέργη

16 Μαΐου στο Μόναχο

17 Μαΐου στη Φρανκφούρτη

19 Μαΐου στη Στουτγκάρδη

22 Μαΐου στο Παρίσι

23 Μαΐου στις Βρυξέλλες

26 Μαΐου στη Ζυρίχη

27 Μαΐου και πάλι στη Στουτγκάρδη

29 Μαΐου στο Λονδίνο

1η Ιουνίου Στοκχόλμη

και στην συνέχεια θα καταλήξει στην Κύπρο, όπου θα κλείσει και τον κύκλο της. Η ίδια παράσταση θα μεταφερθεί αρχές του επόμενου φθινοπώρου στην Νέα Υόρκη και την Αυστραλία.

Οι Έλληνες λοιπόν θα μιλήσουν και θα εξηγήσουν την εντός της Ελλάδος κατάσταση, αλλά θα μιλήσουν και για τη χώρα που θα φτιάξουν. Με χιούμορ και αλήθεια θα πουν όλα αυτά που τους απασχολούν μέσα από τον μοναδικό τρόπο του Λαζόπουλου. Για τους ξενόγλωσσους θεατές θα υπάρχουν υπέρτιτλοι.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.