ΠΕΝΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ «Φεγγάρι στην ταράτσα» με πικάντικη SOS στις 2 Μαΐου στον «Πυρήνα»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Πένυ Παπακωνσταντίνου παρουσιάζει, στη μουσική σκηνή «ΠΥΡΥΝΑΣ», την Τετάρτη 2 Μαίου, στις 22:00μμ μια ιδιαίτερη  μουσική παράσταση γεμάτη κωμικές – απρόβλεπτες καταστάσεις και αγαπημένα τραγούδια της παρέας, με τίτλο «Φεγγάρι στην ταράτσα» με πικάντικη SOS. 

Οι παρέες γράφουν ιστορίες και οι ιστορίες γίνονται τραγούδια. ΔΡΑΣΗ & ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

Μαζί της η Ελισάβετ Μπούρα (2o βραβείο στο 1ο φεστιβάλ stand up comedy) συμμετέχουν : Μαρία Καναβάκη – Σαββέρια Μαργιολά

Συμφωνία και έκρηξη λέξεων, μια μουσική παράσταση με stand up comedy, διαδραστικό σχολιασμό , παιχνιδίσματα με το κοινό, μουσικά χρώματα και εναλλαγή συναισθημάτων.

Μουσικές ανακολουθίες, κόντρες, μουσικές συνομιλίες και ιστορίες καθημερινής τρέλας. 

Η Πένυ Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει τραγούδια από τον καινούργιο της δίσκο  «Φεγγάρι στην ταράτσα» αλλά και γνωστά αγαπημένα τραγούδια που διεκδικούν την ανατροπή…από την  «Λίληθ» της Βενετσάνου μέχρι το «Ποδήλατο» της Βιτάλη, από τον «Καϊξή» του Χατζηχρήστου μέχρι την «Νταλίκα» της Μπέλλου , από παραδοσιακά Σμυρναίικα μέχρι ρεμπέτικα. Μαζί της επί σκηνής η Μαρία Καναβάκη και Σαββέρια Μαργιολά.

Το «Φεγγάρι στην ταράτσα» είναι το πρώτο τραγούδι που ακούστηκε από την δισκογραφική δουλειά που έχει κυκλοφορήσει και η οποία έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προδιαγραφές. Τα τραγούδια είναι της Χάρις Τσεκούρα, ενώ η Μαρία Καναβάκη ανέλαβε τις ενορχηστρώσεις των κομματιών .

Η Ελισάβετ Μπούρα  έχει το ταλέντο και την ικανότητα του κωμικού που ξέρει να κάνει stand up που περιέχει προσωπικότητα κι εξυπνάδα.

Μαζί τους 3 εξαίρετοι μουσικοί: Χρήστος Παύλης (κιθάρες), Γιάννης Παπαγιαννούλης (κρουστά) και Νίκος Τζανετόπουλος (πλήκτρα)

Κείμενα stand up: Ελισάβετ Μπούρα

Επιμέλεια κειμένων και σκηνοθεσία: Καίτη Μανωλιδάκη

ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ (με μπύρα/κρασί)

Πληροφορίες – Κρατήσεις:

Μουσική σκηνή «ΠΥΡΗΝΑΣ»

Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11 (πίσω από το Χίλτον) 

Τηλ. 210 7237150

Σύνδεσμοι :

www.myspace.com/penypapakonstantinou

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FD6zD2Lxmx4

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.