«Ί.Χ.Ν.Ή» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

motus_terrae_idryma_michalis_kakoyannis
Facebook
Twitter
LinkedIn

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει την παράσταση της ομάδας Motus Terrae, «Ί.Χ.Ν.Ή» (“Ίσως Χθες Να Ήσουν….”) …κάθε Δευτέρα και Τρίτη από 7 έως 29 Μαΐου 2012.

Κάθε ένας έχει τους δαίμονες του. Εμένα λέγεται «παρόν». Το κάθε παρόν. Το παρόν… που εγκαταλείπεις και σε εκδικείται. Να το πεις «κρίση»; Αυτές είναι λέξεις αυτών των δαιμόνων.

Πολλοί άνθρωποι τοποθετούν ευλαβικά τις αναμνήσεις τους σε διάφορα σημεία! Τις βάζουν χρονολογικά τη μία πάνω στην άλλη, λες και έτσι θα ζήσουν…. Υπάρχουν όμως φορές που ο εγκέφαλός μας ξαφνικά κατεβάζει διακόπτες. Έτσι και εγώ, ώρες – ώρες νιώθω πως η μνήμη με εγκαταλείπει….

Μετά το “Σε … Real Time” η ομάδα “Motus Terrae” επανέρχεται στον προβληματισμό της, γύρω από τη συνύπαρξη πραγματικότητας και μυθοπλασίας επί σκηνής. Πέντε ηθοποιοί συνθέτουν σπαράγματα μνήμης και δημιουργούν μια νέα “πραγματικότητα”. Αναζητούν τα ίχνη που άφησαν στα τελευταία τριάντα χρόνια της πρόσφατης ιστορίας, αλλά και τα ίχνη που άφησε πάνω μας η γενιά που πρόδωσε τα παιδιά της. Πώς φτάσαμε ως εδώ; Πώς φτάνουμε, κάθε φορά στο “εδώ και τώρα”; Επιλέγεις κάθε φορά τι να θυμηθείς ή συνθέτεις το παρόν σου, από αυτό που θυμούνται οι άλλοι για ‘σένα; Αν είχες αφεθεί στον μετεωρισμό της κάθε στιγμής “Ίσως Χθες Να Ήσουν….”

Info

Τοποθεσία Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος (Αίθουσα: Black Box)
Ημερομηνία Κάθε Δευτέρα και Τρίτη από 7 έως 29 Μαΐου 2012. Ώρα: 21:30
Πληροφορίες www.mcf.gr

Τιμές εισιτηρίων 15€ Κανονικό, Φοιτητικό – Μαθητικό/ Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) & Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων & Κάρτας Πολιτισμού/ ΑμΕΑ/ άνω των 65 ετών: 10€
Προπώληση εισιτηρίων Αγορά εισιτηρίων μέσω πιστωτικής κάρτας:

210 3418579 Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr Εισιτήρια προπωλούνται και στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση. Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC. Ωράριο λειτουργίας PUBLIC: Σάββατο, 09:00 – 20:00
Καθημερινές, 09:00 – 21:00

Πηγή: culturenow

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.