Τριάντα χρόνια στη μουσική γιορτάζει ο Ν. Πορτοκάλογλου

nikos_portokaloglou
Facebook
Twitter
LinkedIn

Καλεσμένοι στη συναυλία Αρβανιτάκη, Μποφίλιου και Μουζουράκης

Πριν από 30 χρόνια, Φεβρουάριο του ’82, κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος των Φατμέ.

Από τότε ακολούθησαν για τον Νίκο Πορτοκάλογλου τριάντα χρόνια δημιουργίας, έμπνευσης και επιτυχίας, τριάντα χρόνια γεμάτα τραγούδια που έμειναν βαθιά χαραγμένα στο συλλογικό υποσυνείδητο, τριάντα χρόνια μιας πορείας με ξεκάθαρο και ισχυρό καλλιτεχνικό στίγμα.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θέλοντας να γιορτάσει τα μουσικά του γενέθλια κυκλοφόρησε ένα επετειακό διπλό c.d. Το πρώτο c.d περιλαμβάνει καινούριο υλικό ενώ το δεύτερο διασκευές παλαιότερων τραγουδιών του, τραγουδισμένες από ξεχωριστούς εκπροσώπους της νέας κατά βάση μουσικής σκηνής όπως ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας , ο Γιάννης Χαρούλης κ.α.

Με αφετηρία αυτή την νέα κυκλοφορία, ο Νίκος Πορτοκάλογλου ετοίμασε για τη συναυλία στις 20 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων μια πολύχρωμη μουσική γιορτή. Μια γιορτή φορτισμένη από το παρελθόν αλλά και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, την οποία ομορφαίνουν και κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστή με τη συμμετοχή τους η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ερμηνεύει τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και μας έχουν συντροφεύσει σε σημαντικές στιγμές της ζωής μας, συστήνει τραγούδια από αυτό νέο του album, μοιράζεται τραγούδια με τους καλεσμένους του, έχοντας μια όπως πάντα καλοκουρδισμένη μπάντα και την Σοφία Σαρρή στο πλευρό του, υπόσχεται μια δυνατή καλοκαιρινή βραδιά μέσα στον κατακλυσμό που μας περιβάλει…ίσως από πείσμα και τρέλα…ίσως γιατί «μια μέρα θα πάμε πιο πέρα, πιο πέρα απ’ το τέλος, μέχρι την αρχή…»

Τιμές εισιτηρίων: 12€ φοιτητικό, 15€ γενική είσοδος

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.