Με κόντρα τον άνεμο η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη… μας εντυπωσίασαν

haris
Facebook
Twitter
LinkedIn

της Λαμπριάνας Κυριακού

Εκτοξεύονταν από τις ριπές του ανέμου,  οι φωνές τους πάνω στους βράχους. Τις  έπαιρνε ο άνεμος  και τις έκανε φουλάρια  που αιωρούνταν στο κενό και χάιδευαν  τα αυτιά του κοινού με τα τραγούδια,  που ιστορία της μουσικής έχει αγκαλιάσει.  

 

DSC09655-001

Ήταν όλοι στο θέατρο Βράχων. Όλοι αυτοί που   έχουν νιώσει  ότι η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη  αναμφισβήτητα συνεχίζουν να είναι το δίδυμο που σε παραπέμπει στην τελειότητα.

Έντονα τα συναισθήματα! Αν και ο άνεμος, σκληρός και επιτακτικός, οι δυο τους δεν το έβαλαν κάτω,  του πήγαν κόντρα και συνέχισαν το πρόγραμμα τους μέχρι τέλος.

Το πρόγραμμα σαφώς διαμορφωμένο  από τις παραστάσεις του χειμώνα που παρακολουθήσαμε  στο θέατρο του Παλλάς, καλοκαιρινό –  γεμάτο πάθος – ένταση και απόλυτη ξεγνοιασιά.

DSC09671-001

Ακούσαμε τραγούδια, όπως  «Συναυλία» «Ατομική μου ενέργεια» «Δι ευχών» «Τα γαλάζια σου γράμματα» «ο άνθρωπος μου»  «Το χειροκρότημα» «Εσυ με ξέρεις πιο πολύ» «Πανσέληνος» «Εμένα με συμφέρει» και πολλά άλλα που έχουν γράψει το δικό τους αίσθημα στην καρδιά του καθενός – τραγούδια της χθεσινής αλλά και της σημερινής ημέρας.

Η Χάρις Αλεξίου μίλησε και για τον ερχομό του νέου της δίσκου που θα έχει την ευκαιρία να τραγουδήσει μετά από χρόνια, τραγούδια του αξέχαστου Μανώλη Ρασούλη.

Να τονίσουμε ότι  η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη, τραγουδάνε για δεύτερη βραδιά, απόψε,  στο Θέατρο Βράχων, στις 9:30 το βράδυ.


Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.