Προσφορά της Π.Ε.Υ.Φ.Α για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

akropoli_panselinos1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Έχει πανσέληνο σε λίγες μέρες και θα΄ναι ωραία…

Η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων αναλογιζόμενη την δύσκολη οικονομική περίοδο που περνά η χώρα μας, και ειδικότερα ο κλάδος του τουρισμού , αλλά και στο πνεύμα της καλής συνεργασίας που ξεκίνησε και συνεχίζεται με τον υπουργό Πολιτισμού προτρέπει τα μέλη της να συμβάλλουν με την συμμετοχή τους , εφόσον και αυτοί το επιθυμούν στην επιτυχία των εκδηλώσεων της Πανσελήνου στις 31 Αυγούστου.

« Η εθελοντική συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις της Πανσελήνου είναι μια προσφορά του κλάδου των Αρχαιοφυλάκων στην ελληνική κοινωνία» υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της Π.Ε.Υ.Φ.Α.

Η συμμετοχή των Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων στην Αυγουστιάτικη εκδήλωση της Πανσελήνου, ξεκίνησε από τα τέλη της δεκαετίας του ΄90 και πραγματοποιούνταν με την επ’αμοιβή απασχόληση των εργαζομένων.

Με ρομαντικές μελωδίες για το φεγγάρι από το Μουσικό Σχολείο Βόλου θα γιορτάσει το Μουσείο της Ακρόπολης την αυγουστιάτικη πανσέληνο την Παρασκευή 31 του μήνα στις 9:30 μ.μ.

Την ημέρα αυτή, το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8 το πρωί έως τα μεσάνυχτα με είσοδο ελεύθερη από τις 9 το βράδυ δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τους εκθεσιακούς χώρους και να απολαύσουν τη θέα του Ιερού Βράχου με το γοητευτικό σεληνόφως.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα “Μια μέρα στο Μουσείο Ακρόπολης”. Στα 15 χρόνια λειτουργίας του, το Μουσικό Σχολείο Βόλου έχει πραγματοποιήσει εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθιερώνοντας μεγάλες θεματικές συναυλίες με αφιερώματα σε σπουδαίους Έλληνες και ξένους συνθέτες δημιουργούς.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.