«Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε» Νέο τραγούδι από την Μαρία Μαθιουδάκη

Facebook
Twitter
LinkedIn

«Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε», μας λέει η νέα τραγουδοποιός Μαρία Μαθιουδάκη, κάνοντας το δισκογραφικό της ντεμπούτο, μ’ αυτό το χαρούμενο, σπιρτόζικο τραγούδι, σε στίχους και μουσική δική της και ενορχήστρωση του Απόστολου Καλτσά

.

Με χιουμοριστική διάθεση, ξεδιπλώνει μια σύντομη ερωτική ιστορία, τονίζοντας τη σημασία που έχει η οπτική γωνία που βλέπουμε τα πράγματα κάθε φορά. Την ίδια στιγμή «δένει» αρμονικά τους στίχους της με σοφές ελληνικές παροιμίες, δίνοντας μια καυστική, αλλά ταυτόχρονα παιχνιδιάρικη χροιά στην ιστορία της.

Η Μαρία Μαθιουδάκη απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου κάνει το Μεταπτυχιακό της στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

{youtube}89jOvWZ9Uxk{/youtube}

Με τη μουσική ασχολείται από τα παιδικά της χρόνια, καθώς έχει υπάρξει μέλος της παιδικής χορωδίας του Εθνικού Ωδείου και της ΕΡΤ, ενώ έχει κάνει 5 χρόνια μαθήματα κλασικής κιθάρας και 2 χρόνια μαθήματα φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο, ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια στιχουργικής στο Μικρό Πολυτεχνείο.

«Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε» λοιπόν από την Μαρία Μαθιουδάκη, μια από τις πιο ευγενικές και ευαίσθητες παρουσίες στα μουσικά δρώμενα, η οποία όπως φαίνεται ήρθε … για να μείνει!!!

Καλή ακρόαση!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.