Η Αργυρώ Ζένια συστήνεται στo avecnews.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Μαζί μας σήμερα έχουμε την Αργυρώ Ζένια. Η Αργυρώ βρίσκεται χρόνια στο χώρο, έχει τραγουδήσει δίπλα σε γνωστούς καταξιωμένους καλλιτέχνες και πρόσφατα κυκλοφόρησε 2 προσωπικά της τραγούδια που πραγματικά ακούγοντάς τα εκτίμησα τόσο και την ερμηνεία της αλλά και την αρχοντιά της θα έλεγα. Την κάλεσα για να μας πει λίγα λόγια για αυτήν και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Καλώς ήρθες κοντά μας Αργυρώ

Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση!

Πες μας λίγα λόγια για σένα;

Νομίζω ότι η παρουσίαση που μου έκανες στον πρόλογο με καλύπτει απόλυτα.Είμαι αρκετά χρόνια στο χώρο και έχω κάνει σπουδαίες συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες,μαέστρους,μουσικούς αλλά και επιχειρηματίες!Το ευρύτερο κοινό πλέον με μαθαίνει τους τελευταίους 6 μήνες περίπου,μέσα από την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά.Τα 2 τραγούδια που παίζονται σε σταθμούς σε όλη την Ελλάδα είναι το ‘’Γι’αυτό σ’αγαπώ’’ και το ‘’Αχ!με τη μάνα μου μάλωσα’’.

Πότε ξεκίνησες το τραγούδι;

Ξεκίνησα στα τέλη του 1995 σε μια μικρή μπουάτ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας που λεγόταν ‘’Πασπαρτού’’.Εκεί με είχε προτείνει ο Θάνος Καλλίρης για να πάρω το βάπτισμα του πυρός,του οποίου η βοήθεια υπήρξε πολύ σημαντική γιατί ακριβώς μετά ,έκανα την πρώτη μεγάλη μου συνεργασία με το Χρήστο Δάντη και το καλοκαίρι του ’96 συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο με το Θάνο.

{youtube}deRsTlvLxV4{/youtube}

Μέχρι σήμερα έχεις αποκτήσει αρκετές χαρούμενες και δυσάρεστες εμπειρίες
στο χώρο. Αυτό σε επηρέασε στο να σε κρατήσει μακριά  ή να σου δώσει
δύναμη να συνεχίσεις;

Ο χώρος αυτός είναι μαγικός!Τη μια στιγμή μπορεί να σου χαρίσει μοναδικές και ανεπανάληπτες συγκινήσεις και την ίδια στιγμή να σου δηλητηριάσει τη χαρά με τον πιο ύπουλο τρόπο!Έχω αποσταθιοποιηθεί πολλές φορές από το προσκήνιο μετά από ώριμη σκέψη,για να ανακτήσω δυνάμεις,να επουλώσω πληγές αλλά στο τέλος να επανέλθω πιο δυναμικά!Απ’ό,τι φαίνεται λοιπόν για να είμαι εδώ, μετά από 17 χρόνια παρουσίας στο χώρο,σημαίνει ότι έχω αρκετή δύναμη ακόμα για να συνεχίσω!

Πιστεύεις ότι μια γυναίκα  έρχεται αντιμέτωπη με περισσότερες δυσκολίες
από έναν άνδρα στο χώρο αυτό;

Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με το φύλο του ανθρώπου αλλά με το ήθος του και τους φραγμούς του!Οπότε δεν τα διαχωρίζω.

argyro_zenia

Έχεις κυκλοφορήσει πρόσφατα 2
δικά σου τραγούδια, μια όμορφη
μπαλάντα με τίτλο «Γι’ αυτό
σ’ αγαπώ» και το «Αχ με τη μάνα
μου μάλωσα».
Πως νοιώθεις που
κατάφερες να δώσεις και κάτι
δικό σου στον κόσμο;

Ικανοποιημένη που κατάφερα να πετύχω έναν από τους στόχους μου!Ο δρόμος όμως ακόμα είναι μακρύς και δύσκολος.Δεν επαναπαύομαι!!!!!!!!

Είσαι ικανοποιημένη από το
αποτέλεσμα;
Είναι αυτό που περίμενες ;

Αυτό που περίμενα έγινε,οπότε ναι,είμαι ικανοποιημένη!Με μαθαίνει κόσμος που δε με ήξερε,τα τραγούδια μου έχουν την αγάπη που προσδοκούσα και ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα,Κύπρο και την ομογένεια.Είναι μια πολύ καλή αρχή!Βέβαια χρειάζεται αρκετός  χρόνος ακόμα για να πω ότι έφτασα στο τελικό αποτέλεσμα.

Έχεις καλή σχέση με τη μητέρα σου;
Να μην υποθέσω ότι το τραγούδι έχει
σχέση με σένα;

Έχω πολύ καλή σχέση με τη μητέρα μου και είμαστε εκ των πραγμάτων πολύ δεμένες,γιατί με μεγάλωσε μόνη της με τη βοήθεια της γιαγιάς μου,μέσα από πολύ αντίξοες συνθήκες!Το τραγούδι δεν έχει απόλυτη σχέση με μένα,αλλά λίγο πολύ σε όλους μας έχει συμβεί να μην εγκρίνει η μαμά τον-την σύντροφό μας και αυτό να οδηγεί σε μικροκαυγάδες ή αντιπαραθέσεις.

Ετοιμάζεις και κάτι νέο δισκογραφικά  
ή κάποιο άλλο τραγούδι ;

Ετοιμάζω άλλα 3 αυτό το διάστημα και μάλλον θα γνωρίσετε την άλλη πτυχή του εαυτού μου,γιατί τα 2 από αυτά θα έχουν τη δική μου υπογραφή σε μουσική-στίχο.

Θα ήθελα να διευκρινίσω όμως ότι τα τραγούδια δεν κυκλοφορούν ακόμα σε CD.Παίζονται σε ραδιοφωνικούς και  ιντερνετικούς σταθμούς.Κάποια στιγμή λοιπόν θα συγκεντρωθούν και θα κυκλοφορήσουν ως ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Θέλω να μου πεις αν έχεις ξεπεράσει ποτέ τα όρια σου..

Πολλές φορές και καθημερινά δοκιμάζονται.Όμως εκεί που πιστεύουμε ότι φτάσαμε στα όριά μας,εκεί ανακαλύπτουμε ότι έχουμε και άλλα περιθώρια!Μάλλον τελικά είναι ανεξάντλητα……

Είσαι δυνατός χαρακτήρας αλλά ταυτόχρονα και πολύ ευαίσθητη.
Πως τα ισορροπείς και τα 2 μαζί;

Αν δεν τα είχα αυτά τότε δε θα μπορούσα να ισορροπήσω!Ο άνθρωπος πρέπει να έχει αντίθετες δυνάμεις,να βρίσκει τη χρυσή τομή μεταξύ αυτών για να μπορεί να επιβιώνει σε ό,τι του προκύπτει.

Είσαι ικανοποιημένη από την προσωπική σου ζωή;
Πως είναι η καθημερινότητά σου;

Πλέον είμαι ικανοποιημένη.Δίνω σκληρό αγώνα καθημερινά για να μπορώ να έχω και προσωπική ζωή,να βλέπω τους φίλους μου,να χαίρομαι την οικογένειά μου και να αφιερώνω ουσιαστικό χρόνο στον εαυτό μου.Η καθημερινότητά μου όταν δε δουλεύω είναι πολύ απλή.Ένας απολαυστικός καφές το πρωί,δουλειές του σπιτιού μετά, μαγείρεμα,συνάντηση με φίλους και το βράδυ ταινία,μπιρίμπα,ξεκούραση,ένα καλό ταβερνάκι!Η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα…..

09a0f93f44cf434b305d38547bdc4479_XLΘα επέλεγες και άλλο επάγγελμα
ταυτόχρονα με τη μουσική;

Με την κρίση που βιώνουμε όλοι,δε σου κρύβω ότι ναι. Αν είχα την πολυτέλεια να επιλέξω,θα στρεφόμουν πάλι στον καλλιτεχνικό χώρο και αυτή τη φορά στην ηθοποιία που αγαπώ εξίσου πολύ!

Η νυκτερινή ζωή σε έχει επηρεάσει
στην προσωπική σου ζωή;

Με επηρρέαζε πολύ στο παρελθόν,πλέον κάνω καλύτερη διαχείριση πιστεύω.Είναι εκείνες οι ισορροπίες που είπαμε πριν και η χρυσή τομή!Βέβαια έχει να κάνει πολύ και με το σύντροφο,κατά πόσο είναι σε θέση να σε καταλάβει και να σε στηρίξει.

Τέλος θέλω να μοιραστείς μαζί μας
κάποια όμορφη στιγμή σου
ή κάτι όμορφο που θα ήθελες
να ζήσεις στο μέλλον.

Όμορφες στιγμές πολλές,η πιό πρόσφατη ήταν όταν πρωτο άκουσα τα τραγούδια μου στο ραδιόφωνο και δέχτηκα πολύ όμορφα σχόλια από τους εκφωνητές και τους ακροατές!Στο μέλλον θέλω να με αξιώσει ο Θεός να κάνω μια όμορφη οικογένεια και να βρίσκω τη δύναμη  να τραγουδάω…..

Σ’ ευχαριστώ Αργυρώ μου που ήσουν μαζί μας και εύχομαι κάθε βήμα σου να δίνει αυτό που πραγματικά αξίζεις και θέλεις.

Καλή επιτυχία και σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε!

Εγώ ευχαριστώ για τη φιλοξενία.Σίγουρα θα ξανα συναντηθούμε και εύχομαι σε όλους μας ΥΓΕΙΑ κ ΔΥΝΑΜΗ!!!!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.