Απόψε τραγουδάμε για τον Γιάννη

Facebook
Twitter
LinkedIn

της Λαμπριάνας Κυριακού

Ήταν αρκετή μια ματιά, σε εκείνο το δευτερόλεπτο της ώρας που η κακή τύχη του Γιάννη Σεβδικάλη, εμφανίστηκε. Ήταν ξημέρωμα της 10ης Οκτωβρίου όταν ο Γιάννης μετά από μια νυχτερινή έξοδο, πήρε το ποδήλατο να πάει στο σπίτι του.

Στη διασταύρωση Ιεράς Οδού και Κωνσταντινουπόλεως ο 22χρονος, από δική του απροσεξία τοποθετεί τη ρόδα του ποδηλάτου λίγο πιο μπροστά από το επιτρεπόμενο. Αυτό το ελάχιστο του μέτρου;  της ώρας; το τραίνο πέρασε και ο Γιάννης βρέθηκε στο χειρουργείο του «ΓΓεννηματα». Οι  γιατροί του είχαν σώσει τη ζωή αλλά όχι και τα πόδια. 

Το διαδίκτυο από την ίδια μέρα, πήρε φωτιά μιας και φίλοι – γνωστοί ακόμη και άγνωστοί,  γέμισαν τον τοίχο του στο facebook με ευχές για γρήγορη ανάρρωση. 

Ο Γιάννης λίγο πριν μπει στο χειρουργείο ζήτησε από τους γιατρούς να κάνουν ότι νομίζουν καλύτερο για να σώσουν τα πόδια του, γιατί  το μεροκάματο στο σπίτι μπαίνει από αυτόν. Αυτό ήταν αδύνατον πια. Ο Γιάννης κέρδισε τη ζωή έχασε τα δυο του άκρα. Τώρα βρίσκεται στην αναπηρική καρέκλα και για να σηκωθεί χρειάζεται τεχνητά μέλη. 

Άλλωστε γι αυτό απόψε 6 Νοεμβρίου, πρέπει να βρισκόμαστε όλοι  στη συναυλία που διοργάνωσαν οι φίλοι του. Είναι ένας τρόπος να μαζευτούν λεφτά για να μπορέσει ο φίλος Γιάννης να περπατήσει ξανά.   Η συναυλία θα γίνει στο «Live Stage Βοτανικός» (Ιερά Οδός και Σπύρου Πάτση) με εισιτήριο 8 ευρώ.

Το πρόγραμμα, λόγω πληθώρας ονομάτων, θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα. Συμμετέχουν οι Φώτης Ανδρικόπουλος, Αντίπερα Οχθη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δ. Καρράς, Λήδα Μανιατάκου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Στ. Νταντούς, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Παύλος Παυλίδης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια Ρεύματα, Μαριέττα Φαφούτη, Γιάννης Χαρούλης, Burger Project, Georgia (Μπλε), Fundracar, Magic de Spell.

ΥΓ

«Ένας νέος άνθρωπος, γεμάτος όρεξη για τη ζωή, κεφάτος και με πολύ χιούμορ δείχνει ακόμα και τώρα ότι δεν το βάζει κάτω. Θα παλέψει και στο τέλος θα βγει νικητής. Έπειτα από πολλές ώρες ορθοστασίας στη δουλειά δεν έχανε ούτε το κέφι του ούτε τη διάθεση για διασκέδαση. Είναι η ψυχή της παρέας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον δούμε ξανά όρθιο και δυνατό»

Οι φίλοι του 

giannis

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.